På afveje i Sahara med Carsten Islington

Kaffebaren Storgade 27, 4180 Sorø
15 mar 2020 kl. 14:00 - 16:00
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

Carsten Islington er tilbage på kaffebaren, storgade 27 Sorø  med historien "På Afveje i Sahara" Oplev manden med tusind historie fortælle med en stemme som en lun efterårs Sweater, Historier fra et forunderligt, fandenivoldsk liv. hvor kun Nuet gælder.Rejs dig fra det bløde aftryk i sofaen og mød en ægte Baggårds Ulv på Tynd Is..
Historier fra det virkelig liv af Carsten Islington, et liv på kanten og lidt ud over.. Ingen kan huske en vittighed, alle kan huske en god historie.. få et anderledes oplevelse, et grin, og en god oplevelse.  Carsten laver ikke sjov af andre, kun af sig selv. Han får aldrig pige eller pengene. men vi får grinet fordi vi griner af os selv..

Husk!!! “Der er kun eet sekund mellem drømme og virkelighed! Det er det sekund du beslutter dig at gøre det!! ”

En række af historier vævet ind med Whisky, Kaffe og Tvivlsomme Kvinder i en perlerække af historier som på en snor.

alt kan ske hvis når Carsten tager ned gennem Europa og Sahara på en gammel  motorcykel på falske plader for at få en job som borebisse i ørkenen. Kaos, succes og nederlag

75 Kr. billet fås på Billetto.dk

Profile picture
Carsten Islington

Carstens liv tog sin begyndelse i 50’erne i storbyens små baggårde. Som ung krydsede han ørkener og oceaner og arbejdede outrerede steder. I sin karriere har han haft så forskellige titler som tegner, borebisse, receptionschef, filmkonsulent, silobygger, trucker, filmanmelder og dørmand på Københavns skumle barer.

Han forlod Vesterbro en regnfuld onsdag aften i 1993 for i stedet at tegne og fortælle for børn, som “troldolog”. 

Med sin campingvogn og sit telt, rejste han Danmark rundt i 6 år og lærte faget fra bunden. Børnene er nemlig de bedste coaches og eksperter. De går, hvis de keder sig. Siden har han skiftet troldene og børnene ud med historier fra sit eget liv for voksne, og er trådt ind på den danske scene som en af Danmarks mest erfarne historiefortællere. Han har beskæftiget sig med fortællinger til TV & radio, har optrådt på store og små scener landet over, og har skabt konkrete historier som konsulent for en bred vifte af virksomheder – og historiefortælling er blevet hans liv.

Men først og fremmest er Carsten Islington sig selv – uspoleret og original.

Han fungerer i såvel helt små grupper som i store sale som Bella Centret og DR´s Koncertsal. Han er i mange sammenhænge blevet brugt som afsluttende foredragsholder eller som ham, der får energien og smilet tilbage efter en hård konferencedag med sin ”Story-entertainment”.

Event aflyst

På afveje i Sahara med Carsten Islington

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke