spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

På Byens Vegne / Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Afholdt event

På Byens Vegne / Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Fra Gratis

Sted

Dato

25 maj 2023 kl. 13:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

København har en vision om at være en by for mennesker med socialt ansvar og høj livskvalitet. Men i hvilket omfang fremmer vores nuværende planlægning og arkitektur en inkluderende by? Hvordan bliver vi bedre til at skabe oplevelsesrige rum, der tager højde for menneskers forskellige behov?

Som en del af Arkitekturårets program, inviterer Kulturdistriktet til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By. Her vil vi i samtale med et panel af skarpe aktører, der markerer sig inden for kultur, arkitektur og byudvikling, sætte fokus på, hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle.

Det sker den 25. maj kl. 13 - 20 i Tunnelfabrikken, hvor både kulturskabere, arkitekter, developere og alle andre med et bankende hjerte for kultur og byudvikling inviteres til samtale om de fremtidige byers potentialer, muligheder og udfordringer.

🕑 Dagens program er delt op i to. Første del (kl. 13-17) foregår i Tunnelfabrikken og anden del (kl. 17-20) foregår i Odds and Ends.

Talks og Markedsplads i Tunnelfabrikken

 • 13.00 Markedspladsen i Tunnelfabrikken åbner
 • 14.00 Officiel velkomst v. direktør af Kulturdistriktet Jesper Koefoed-Melson
 • 14.15 Om universelt design v. Universal Design Hub
 • 14.45 Sammen om Sydhavnen i Aarhus v. Peter Thorsgaard
 • 15.15 Pause m. kaffe og tid til at udforske Markedspladsen
 • 15.45 Kunsten at inddrage v. Kenneth Balfelt
 • 16.15 Orientkaj i Nordhavn v. Susanne Rud og Rita Justesen

  After Work i Odds and Ends
 • 17.00 Samtalesalon med Camilla Van Deurs & Jesper Koefoed-Melson (samtale på engelsk)
 • 18.00 Social dining og performance af kunstnerkollekktiver Sisters Hope


👉 Planlæg dit besøg

På Byens Vegne finder sted i Tunnelfabrikken. En rummelig bygning i ét plan med flere ind- og udgangsmuligheder tilgængeligt for alle. Rummet vil være designet i forskellige områder, hvor der også vil være mulighed for at trække sig tilbage.Vi bestræber os på at skabe størst mulig tilgængelighed for alle. Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, kontakt os her: jonathan@kulturdistriktet.dk

~

✽ Der er lift / rampe / niveaufrit til indgang
✽ Der er handicaptoilet til bygningen
✽ Der er handicapparkering. Skriv til jonathan@kulturdistriktet.dk eller ring på tlf. 22820868 for at aftale nærmere.
✽ Der er mulighed for at spise / drikke på stedet
✽ Der er stole / bænke man kan hvile sig på
✽ Der er elevator / lift / niveaufri adgang inde i bygningen
✽ Der er ikke mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)

👉 Tryk på STØT NU 
Kulturdistriktet gør en særlig indsats for, at På Byens Vegne kan være gratis – så alle kan være med! Vi er taknemmelige for enhver støtte for, at dette fortsat kan være muligt, og vi kan skabe endnu federe oplevelser i byen.Om På Byens Vegne

På Byens Vegne er en årlig tilbagevendende oplevelseskonference om kultur i arkitektur, hvor lokale, nationale og internationale aktører mødes om en fælles passion for kultur i arkitektur. I skiftende scener i en række af Østerbro og Nordhavns ikoniske bygninger inviteres et panel af skarpe aktører til en samtale om kulturens potentialer i byudvikling - hvert år under et nyt tema.

_________

På Byens Vegne er initieret af Kulturdistriktet og vil ikke kunne lade sig gøre uden vores samarbejde med Kultur & Fritid Østerbro, By & Havn, Bevica Fonden, Byens Netværk, Volcano og Copenhagen in Common.

Arrangør

Lokation

Tunnelfabrikken, Orientkaj 1, 2150 Nordhavn

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .