spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

På druk i Danmarkshistorien - Middelalder Special

Afholdt event

På druk i Danmarkshistorien - Middelalder Special

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

01 maj 2024 kl. 16:30 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

🍻 På druk i Danmarkshistorien - Middelalder special
Fyraften arrangement: Smag på og hør om fup og fakta i Middelalderøl - og mød Middelaldercentrets nye chef, Andreas Bonde Hansen.

​Øl har fulgt mennesket siden bondestenalderen. Derfor kan vi ofte smage historiske hændelser og udviklinger i forskellige slags øl. Middelalderen er den vigtigste epoke hvad øl angår. Fra franske munkeordener til tyske købmænd udviklede meget af det kvalitetsøl vi kender i dag. Derfor forsøger meget moderne øl også at markedsføre sig med brug af middelalderens historie.

Til dette arrangement vil historiker Kaare Johannesen og chef for Middelaldercentret Andreas Bonde Hansen tage dig igennem en række middelalderøl - vi skal smage på dem, høre om de historier der knyttes til dem, og teste deres historiske korrekthed.

Der vil være mulighed for at møde Middelaldercentrets nye chef under uformelle former efter ølsmagningen, samt at købe årskort med 20% rabat.

​Pris: 165 kr. - gælder også som entrebillet hvis man vil besøge Middelaldercentret samme dag.

Arrangør

Velkommen i middelalderen!

Hold fast på hat og briller, mens vi tager dig med på en tidsrejse, du aldrig vil glemme.

​I middelalderbyen Sundkøbing kan du møde håndværkere, købmænd og modige riddere, der dyster på turneringsbanen. Oplev verdens største blide og skælv ved affyringen af de store kanoner.

Velkommen til Middelaldercentret med spændende historiske oplevelser for hele familien!

Lokation

Middelaldercentret, Ved Hamborgskoven 2, Sundby, 4800 Nykøbing Falster

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .