På kanten af bæredygtighed - Nanna Hyldgaard Hansen, journalist og forfatter

På kanten af bæredygtighed - Nanna Hyldgaard Hansen, journalist og forfatter

Sted

Dato

27 sep 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

At knække koden til en klimavenlig hverdag behøver ikke kun betyde afsavn – det kan også være nøglen til et mere balanceret familie- og arbejdsliv.

Hyldgaard er forfatter til bestselleren ”Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance” og aktuel med sin nye bog ”Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner”. Denne aften vil hun dele sine erfaringer med os.

Foredraget er en del af fire foredrag, arrangeret af "Kirkekløver - sammen på tværs", som er et nyt samarbejde mellem en række sogne i Aarhus, der vil arrangere vedkommende aktiviteter, som henvender sig til både unge og ældre.

På kanten af…
Vi lever i en tid, hvor grænserne er trukket skarpt op. En tid, hvor der er meget på spil, og meningerne hurtigt bliver mange og stærke.

I denne foredragsrække vover vi at bevæge os ud til kanten og sammen betragte den virkelighed vi lever i. Vi håber på at blive lidt klogere på os selv og hinanden.

De andre foredrag i rækken er:

Daniel Rye, fotograf: ”På kanten af mørket”

Tirsdag den 8. marts i Viby sognegård

Læs mere på www.vibykirke.dk

Stine Pilgaard, forfatter: "På kanten af tilværelsen"

Tirsdag den 10. maj i Ravnsbjergkirken.

Læs mere på www.ravnsbjergkirken.dk

Nanna Hyldgaard Hansen, forfatter og journalist: ”På kanten af bæredygtighed”.

Tirsdag den 27. september i Stavtrup sognegård.

Læs mere på www.ormslev-kirke.dk

Jens Christian Grøndahl, forfatter: ”På kanten af kristendommen”.

Tirsdag den 15. november i Fredenskirken.

Læs mere på www.fredenskirken.dk

Foredragene er tænkt som en sammenhæng, men kan også stå alene.

Hvert foredrag koster 75 kr. og billetter kan købes på billetto.dk.

Billetter til alle foredrag er sat til salg, og du finder dem ved at søge på dit ønskede foredrag i søgefeltet.
Bemærk: I tilfælde af aflysning tilbageholder Billetto 9 kr. for administration og håndtering af billetsalg og tilbagebetaling.

Arrangør

Lokation

Stavtrup Sognegård Stavtrup Sognegård, Ormslevvej 455A, 8260 Viby J

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .