spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PÅ KANTEN I KAPELLET

Afholdt event

PÅ KANTEN I KAPELLET

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

06 maj 2018 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

PÅ KANTEN
"Min hjerne får ideer, hvis den skrues i en fatning" – Simon Grotrian, digter

Korkoncert i Kapellet, Sct. Hans Have den 6. Maj 2018, klokken 15:00

Lyt til stemningsbilleder, der tekstligt og musikalsk udforsker nuancerne i det skæve, det enkle, det fantasifulde og det verdensfjerne.

”På Kanten” er overskriften på Kammerkoret Carminas store koncertprogram i foråret 2018.

I 100-året for afslutningen af 1. verdenskrig ser vi på, hvad krigen medførte af nybrud videre frem i århundredet – historisk, litterært og ikke mindst musikalsk. Efter verdenskrigens meningsløshed fik kunsten en troldsplint i øjet, der skabte nye kanter på og i kunsten – og det kan høres i de værker, vi har udvalgt.

Rued Langgaards Rosengårdsviser er musik på kanten, i en parallel virkelighed i forhold til det parnas, der havde samlet sig om Carl Nielsen i København. Vagn Holmboes "Border Ballad", The Wee Wee Man, er bogstavelig talt musik på kanten, med tekster fra det vindomsuste grænseområde mellem England og Skotland, hvor overnaturlige væsner leger med.

Nutidige komponister har også undersøgt områder på kanten. Per Nørgårds ”Wie Ein Kind” tager udgangspunkt i den psykisk udfordrede schweiziske digter Adolf Wölflis værker, hvor musikken udtrykker ro og kaos på samme tid – det skæve udstilles og stikker ud med råb fra gadens eksistenser.

I Nørgårds Landskabsbillede og Strandvalmue er den klanglige bue smukt udspændt over smukke enkle klange og voldsomme, men samtidig sårbare akkorder – her må det briste eller bære, er fornemmelsen.

Jexper Holmen bygger sine Skatersange på moderne subkulturer, og udtrykket er på alle måder på kant med de herskende normer i klassisk musik.

Per Drud Nielsen har med et glimt i troldøjet komponeret en suite Facebooksange! Et humoristisk indblik i vores søgen efter identitet og tilhørsforhold bag skærmen – i den virtuelle virkelighed.

God fornøjelse!


Om Koret
Kammerkoret CARMINAs klare nordiske klang, tekniske overskud og glæde ved musikken har skabt musikalske oplevelser i mere end 30 år. Carmina består af 20 sangere, som holder ugentlige prøver i København med dirigent Kasper Beck Hemmingsen.

CARMINAs repertoire kommer ud i alle kroge af den klassiske a cappella kormusik. Koret er bl.a. kendt for sine fornyelser af den danske korlyrik og fortolkninger af moderne nordiske komponister. Vi samarbejder løbende med Vesterbro Komponistforening KOMVEST og andre komponister om uropførelse af deres værker.

A cappella programmerne er sammensat efter litterære, historiske eller genremæssige temaer. De kan også rammesættes af bestemte steder. Koret har optrådt ved litteraturfestivaler, medvirket som musikalsk akkompagnement til kunstudstillinger, og som hjemme-hos-kor på plejehjem med temaet ”Erindringsspor”, et koncertkoncept for borgere med demens.

Siden sin grundlæggelse i 1985 har Kammerkoret CARMINA virket for et aktivt og mangfoldigt musikliv i Danmark. Gennem løbende samarbejder med både etablerede og debuterende komponister, solister og musikere arbejder koret for at bevare de stærke bånd mellem amatørlivet og det professionelle musikmiljø i København.

Med i billetprisen følger et glas Saft i Glashaven forenden af det store drivhus.

Arrangør

Lokation

Kapellet Sct. Hans Have Kapellet Sct. Hans Have, Bistrup Allé 36, 4000 Roskilde

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .