Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PÅ TRYK

eventet sluttede

PÅ TRYK

Billetter fra DKK 99,00

Sted

Dato

26 feb 2022 kl. 09:30 - 14:45

Beskrivelse

Årskongres i Dansk Kunsthistoriker Forening

Lørdag d. 26. februar 2022 kl. 10.00-15.00

Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

Til tider synes grafikken som kunsthistoriens stedbarn: Overset og skubbet lidt i baggrunden. På den anden side er grafikken også det første visuelle massemedium og laboratorium for alskens vilde eksperimenter. I kunstnernes hænder kan grafikken være kommerciel og avant-garde på en og samme tid.

Der er skabt grafik på dansk jord i mere end 500 år. Grafikkens agtelse er steget og dalet gennem århundrederne. Ligeså med de kunstneriske udøveres antal og ekspertise. Allerede de første moderne kunsthistorikere som eksempelvis Julius Lange tog grafikken alvorlig, bl.a. for dens potentiale til at udbrede kunsten til folket. Men hvad kan grafikkens lange historie egentlig lære os om billedets historie i Danmark? Og hvor står vi så i dag, hvor grafikken ikke længere er et af de primære, kommunikative medier? Hvad betyder den fornyede interesse i de senere år for grafikken som kunstnerisk udtryk?

Talere: Lisa Kaaring, Rasmus Kjærboe, Marie Laurberg og Mikael Bøgh Rasmussen.

Seminaret er arrangeret af Dansk Kunsthistoriker Forening ved Signe Havsteen, Karen Westphal Eriksen, Martin Søberg og Rasmus Kjærboe. Efter seminaret afholdes foreningens generalforsamling.

Frokost er vegetar-venlig. Ønskes vegansk, gluten- eller laktosefri kost, kontakt venligst arrangørerne.

PROGRAM

09.30
Kaffe og registrering

10.00
Velkomst ved Martin Søberg
Introduktion ved Signe Havsteen

10.15
Dea Trier Mørch: Det grafiske værk
Marie Laurberg

10.50
Krig på tryk: Billeder af Første slesvigske Krig
Rasmus Kjærboe

11.15
Pause

11.30
Melchior Lorck
Mikael Bøgh Rasmussen

12.05
Frokost

13.05
Palle Nielsen
Liza Kaaring

13.40
Titel og navn følger

14.15
Diskussion ved Karen Westphal Eriksen
Afrunding ved Martin Søberg

14.45
Pause

15.00
Generalforsamling
Dansk Kunsthistoriker Forening
(deltagelse i generalforsamlingen alene er gratis, ingen forudtilmelding nødvendig)

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Wedells Palæ, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .