Spring til hovedindhold

Pædagogisk værtskab og uro i skolen v/ Rasmus Alenkær

Få billetter tilbage

Pædagogisk værtskab og uro i skolen v/ Rasmus Alenkær

Fra Gratis

Sted

Dato

07 aug 2024 kl. 09:30 - 14:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tag din kollega under armen

- og kom til temadag på Dybbøl Efterskole

Rasmus Alenkær introducerer I sit oplæg “pædagogisk værtskab” som et samlebegreb for det, man kan kalde “god skolepraksis”. Med afsæt i forskning omkring undervisningsforstyrrende uro, klasseledelse og inklusion vil han dels indramme det pædagogiske værtskabsbegreb teoretisk, og dernæst sætte det i relation til konkret praksis. Essentielt handler “pædagogisk værtskab” om at understøtte en skolestruktur, en personlig stil og et medansvar hos skolens børn, der gør, at alle - både børn og voksne føler sig velkomne.

OM RASMUS ALENKÆR

Rasmus Alenkær er tidligere lærer, nu autoriseret psykolog, PhD. Han arbejder som formidler, som konsulent og som forfatter på skole- og børneområdet, og er offentlig kendt som ekspert, podcaster og debattør. Senest har han udgivet bogen “Pædagogisk værtskab og uro i skolen” - Dafolo 2023, ligesom han er medvært på podcasten Kaffepunch.

Målgruppe

Fagfolk der arbejder med sårbare børn og unge.

Pris

Arrangementet er gratis for fagfolk 

Antal pladser fordeles

efter først til mølle princip.

Dagens program

9.30 Kaffe og bolle

10.00 Velkommen

10.10 Rasmus Alenkær

12.00 Frokost

12.45 Rasmus Alenkær

(med kaffe/kagepause)

14.30 Tak for i dag

Sted

Dybbøl Efterskole, Ragebølskovvej 3,

6400 Sønderborg.

Arrangør

Dybbøl Efterskole er for elever med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder. Skolen er en specialundervisningsefterskole med fokus på faglig, personlig og social udvikling.

Lokation

Dybbøl Efterskole, Ragebølskovvej 3, 6400 Sønderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori