Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PAKHUSSTRIK

Afholdt event

PAKHUSSTRIK

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

08 sep 2017 kl. 18:00 - 09 sep 2017 kl. 17:00

Beskrivelse

Nordatlantisk strik i hjertet af København

Få masser af inspiration og rig mulighed for at nørde igennem med en række af Nordatlantens fremmeste garnproducenter og strikdesignere.

Islandsk, færøsk og grønlandsk design- og strikkekultur

Island har en vital strikkekultur, men producerer også islandsk lammeuld, der nærmest har kultstatus i strik- og designmiljøer. Den islandske design- og strikkekultur sprudler af energi i disse år, hvor man er respektfuld overfor gamle traditioner og materialer, men også utrolig dygtige til at omsætte dem til nye idéer og inddrage nye teknikker og materialer.

Den færøske uld omtales ofte som Færøernes guld. Pakhuset, der i dag huser Nordatlantens Brygge, var jo også opmagasineringssted for de varme færøske uldprodukter, såsom sweatre og strømper, før de blev solgt videre i verdenen. Denne dag kan du møde to af de største garnproducenter i Færøerne, Navia og Sirri – der begge er kendte for deres flotte færøske mønstre og fantastiske uld.

Fra Grønland får vi besøg af Qiviut, der forhandler moskusgarn - det meget varme, bløde, lækre - og noget svært tilgængelige garn fra grønlandske moskusokser.


Mød bl.a. følgende strikkere, producenter og designere

Einrúm, Kristín Brynja Gunnarsdóttir, garn, opskrifter, strikkekits
Móakot, strikkekits, opskrifter.
Bente Lavsen, ”Der var engang”, garn og strikkekits
Fru Zippe, garnsalg
Qiviut, moskusgarn fra Grønland ved Anita Høegh
Ljómalind. Anna Dröfn, Sigrún og Rósa; hækleopskrifter, uld- og kaningarn, fra eget spinderi.
Ístex, islandsk kvalitetsuld

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .