spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Palæstina Film Festival Esbjerg. Viser spillefilmen: 200 Meters

Afholdt event

Palæstina Film Festival Esbjerg. Viser spillefilmen: 200 Meters

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

28 april 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

200 meters

Mustafa og hans kone Salwa er fra to palæstinensiske landsbyer på Vestbredden, kun 200 meter fra hinanden, men delt af Israels adskillelses-mur. Mustafa bor på den palæstinensiske side af muren, mens Salwa og deres børn bor på den israelske side.

En dag får Mustafa opkaldet, som alle forældre frygter: Hans søn har været ude for en ulykke og er på hospitalet. Mustafa vil gøre alt for at være hos ham, men han bliver nægtet adgang gennem et checkpoint, så han begiver sig ud på en rejse for at krydse grænsen ulovligt.

Afstanden på 200 meter bliver til en rejse på 200 kilometer og beskriver meget konkret dagligdagens livstruende kampe under den israelske besættelse.

Instruktion: Ameen Nayfeh

Spilletid: 01:36

Sprog: Arabisk.

Engelske undertekster

Filmen er fra 2020

Lokation

Huset Esbjerg, Finsensgade 1, 6700 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .