Spring til hovedindhold

Pangea Park Dagsbillet

Pangea Park Dagsbillet

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

9 februar 2024 - 30 november 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til Pangea Park - Eventyrlig Familiedag Udendørs og Indendørs!

Pangea Park er det perfekte udflugtsmål for børnefamilier året rundt. Her kan I forvente en magisk dag i selskab med fantastiske dyr og spændende aktiviteter for både små og store eventyrlystne sjæle.

 • Nærkontakt med Dyrene: Hos os kan I komme helt tæt på dyrene, som om I var midt i deres naturlige levested. Vandre gennem den australske slette blandt kænguruerne eller oplev aberne svinge sig fra træ til træ. Måske har I lyst til at hilse på vores kæmpe skildpadder, eller måske frister det at klappe geder og kaniner? Og selvfølgelig er vores charmerende alpacaer også klar til at møde jer!

 • Dyreforstilling med Et Twist: Hver dag kl. 12:00 og kl. 14:00 præsenterer vi spændende shows, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på nogle af dyrene, inklusive slanger, krokodiller og skildpadder. Det er en oplevelse, I sent vil glemme!

 • Leg og Afslapning: Vores park er skabt med børnefamilier i tankerne. Vi har to store legepladser, hvor børnene kan boltre sig, søde klappegeder, hvor de kan få nærkontakt med dyr, og en hyggelig overdækket terrasse, hvor I kan nyde jeres medbragte madpakke og slappe af. Fik vi nævnt at vi også har en kæmpe hoppepude! Samt en minigolfbane!

 • Mere End Bare Dyr: Udover dyrene har vi meget mere at byde på. Udforsk vores tropiske hus, gå på opdagelse indendørs i krybdyrgrotten, oplev de forunderlige fugleområder, deltag i vores forskellige begivenheder, og lad jer forkæle i vores café med lækker mad og forfriskninger.

 • Dyrevelfærd og Bevarelse: Vi elsker vores dyr og arbejder hårdt for at bevare og beskytte dem. Dyrevelfærd er vores højeste prioritet, og vi er stolte af at bidrage til bevarelsen af truede dyrearter.

Dyrene venter ivrigt på at møde jer, uanset vejret! Kom og besøg os for en eventyrlig dag, som hele familien vil elske.

OBS. Hver opmærksom på at vind og vejr samt højsæson og lavsæson og (dyrenes velbefindende) kan være årsag til at nogle aktiviteter ikke er tilgængelige! Ring/skriv altid hvis i vil være sikre.


Arrangør

Danmarks hyggeligste dyrepark

Besøg Pangea Park året rundt i vores naturtro indendørs- og udendørsarealer. Dyreparken byder på en hyggelig og oplevelsesrig dag med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Kom helt tæt på vores dyr! Mange af anlæggene kan du nemlig gå ind i og derfor opleve dyrene helt tæt på, f.eks. vores australske slette hvor du går blandt kænguruerne. Og til vores shows bliver dyrene vist frem så du har mulighed for at røre eller holde blandt andet slanger, krokodiller og skildpadder.

Parken er meget børnevenlig med sine to store legepladser, klappegeder, bænke og overdækket terrasse til at nyde madpakken og meget mere. Minigolf samt den store hoppepude er også et hit!

Der er lidt for enhver smag, med vores tropehus, grotte med krybdyr, fugleområder, forskellige begivenheder og café med mad og drikke.

Pangea Park holder dyr for at formidle og beskytte dem og dyrevelfærden er vores højeste prioritet. Vores arbejde bidrager til at få bestanden af truede dyrearter op igen.

Dyrene glæder sig til at se jer!

Kom og besøg os i alt slags vejr

Pangea park billetterhttps://billetto.dk/e/pangea-park-dagsbillet-billetter-910635

---

Tags :
Pangea Park
Pangea Park
Børne zoo
Zoo Køge
Zoo Roskilde
Zoo Bjæversko
Online billetter Pangea Park

Lokation

Pangea Park, Ringstedvej 531, 4632 Bjæverskov

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori