spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Pannahouse Invitationals 2021: VM i Panna

Afholdt event

Pannahouse Invitationals 2021: VM i Panna

Fra Gratis

Sted

Dato

21 aug 2021 kl. 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse


Pannahouse Invitationals er verdens største og mest prestigefyldte panna turnering! Verdens bedste street spillere samles i Danmark for at kæmpe om 10.000 DKK og æren om at kalde sig verdensmester!

Panna er et vildt og tempofyldt spil, hvor man spiller 1-mod-1 med mål på 3 minutter. Men hvis en spiller laver en tunnel (PANNA KNOCK OUT!) er kampen FÆRDIG!!!

Kom og oplev de bedste gadefodboldspillere – det er GRATIS (6 million mennesker fulgte med sidste år online – her er chancen for at opleve det med dine egne øjne!)

Finalerne (top 16 i pros og top 8 i youth) spilles fra kl 18 i Street Under Buen under Bispeengbuen ved Nordre Fasanvej – følg musikken!  

Vi anbefaler at man kommer ved en 18 tiden for at få en god plads!

Arrangør

Copenhagen Panna House er organiseret, som en forening med ambition om at skabe en unik ramme gennem gadefodbold, som giver næring til engagement, lederskab og ansvar i ungdomskulturen.

Vi bor Under Bispeengbuen på vores baner, der hedder “Street Under Buen”. Det er et unikt urbant idrætsprojekt, som kombinerer en facilitet, et foreningsnetværk og daglige aktiviteter. Her støtter vi op om det selvorganiserede idrætsmiljø og faciliterer workshops, events og happenings for at skabe et frit miljø til selvudvikling for unge mennesker i kontekst af et fællesskab.

Lokation

Street Under Buen Street Under Buen, Under, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .