Pannahouse Invitationals 2021: VM i Panna

Under, 2200 København
21 aug 2021 kl. 18:00 - 22:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis


Pannahouse Invitationals er verdens største og mest prestigefyldte panna turnering! Verdens bedste street spillere samles i Danmark for at kæmpe om 10.000 DKK og æren om at kalde sig verdensmester!

Panna er et vildt og tempofyldt spil, hvor man spiller 1-mod-1 med mål på 3 minutter. Men hvis en spiller laver en tunnel (PANNA KNOCK OUT!) er kampen FÆRDIG!!!

Kom og oplev de bedste gadefodboldspillere – det er GRATIS (6 million mennesker fulgte med sidste år online – her er chancen for at opleve det med dine egne øjne!)

Finalerne (top 16 i pros og top 8 i youth) spilles fra kl 18 i Street Under Buen under Bispeengbuen ved Nordre Fasanvej – følg musikken!  

Vi anbefaler at man kommer ved en 18 tiden for at få en god plads!

Profile picture
Pannahouse

Copenhagen Panna House er organiseret, som en forening med ambition om at skabe en unik ramme gennem gadefodbold, som giver næring til engagement, lederskab og ansvar i ungdomskulturen.

Vi bor Under Bispeengbuen på vores baner, der hedder “Street Under Buen”. Det er et unikt urbant idrætsprojekt, som kombinerer en facilitet, et foreningsnetværk og daglige aktiviteter. Her støtter vi op om det selvorganiserede idrætsmiljø og faciliterer workshops, events og happenings for at skabe et frit miljø til selvudvikling for unge mennesker i kontekst af et fællesskab.

eventet sluttede

Pannahouse Invitationals 2021: VM i Panna

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke