PANORAMA – åbningskoncert for Strøm 2013

12 aug 2013 kl. 21:30 - 23:30

Tietgenkollegiet, Rued Langgaards Vej 10-18, 2300 København S


I én time forlader vi det traditionelle koncertformat, når Mike Sheridan og Det Danske Ungdomsensemble skaber en klassisk/elektronisk koncert dedikeret til den cirkulære seks etager høje bygning, Tietgenkollegiet.

Kom og bliv fuldstændigt opslugt af 2.400 kvadratmeter facade, der former et 360 graders univers omkring det prisvindende bygningsværks indre gård, når vores lysdesigner Jakob Kvist sammen med musikerne omdanner facaden til scene for aftenens åbningskoncert, Panorama.

For at løfte helhedsoplevelsen til sit absolut højeste har vores samarbejdspartner Red Bull Music Academy inviteret Martyn Ware, skaberen bag blandt andet 80er-bandet The Human League, til at stå for lyddesignet af koncerten. Ved hjælp af sit 3D-lydsystem Illustrious, bliver publikum omkranset af musikken fra top til tå og fra alle hjørner og afkroge, når det unikke lydsystem for første gang bruges i Danmark.

I sidste ende mødes musik, lys, lyd og arkitektur i et gribende univers, der i én enkelt time omslutter publikum i et unikt 360 graders inferno af indtryk

Panorama er støttet af Nordea-fonden.

Vi glæder os til at se dig!

MVH

Strøm

Dørene åbner 20:30

Fotografi: Nicolai Lok

Billet 1

Salg lukket