PANORAMA – åbningskoncert for Strøm 2013

eventet sluttede

PANORAMA – åbningskoncert for Strøm 2013

Dato

12 aug 2013 kl. 21:30 - 23:30

Beskrivelse

I én time forlader vi det traditionelle koncertformat, når Mike Sheridan og Det Danske Ungdomsensemble skaber en klassisk/elektronisk koncert dedikeret til den cirkulære seks etager høje bygning, Tietgenkollegiet.

Kom og bliv fuldstændigt opslugt af 2.400 kvadratmeter facade, der former et 360 graders univers omkring det prisvindende bygningsværks indre gård, når vores lysdesigner Jakob Kvist sammen med musikerne omdanner facaden til scene for aftenens åbningskoncert, Panorama.

For at løfte helhedsoplevelsen til sit absolut højeste har vores samarbejdspartner Red Bull Music Academy inviteret Martyn Ware, skaberen bag blandt andet 80er-bandet The Human League, til at stå for lyddesignet af koncerten. Ved hjælp af sit 3D-lydsystem Illustrious, bliver publikum omkranset af musikken fra top til tå og fra alle hjørner og afkroge, når det unikke lydsystem for første gang bruges i Danmark.

I sidste ende mødes musik, lys, lyd og arkitektur i et gribende univers, der i én enkelt time omslutter publikum i et unikt 360 graders inferno af indtryk

Panorama er støttet af Nordea-fonden.

Vi glæder os til at se dig!

MVH

Strøm

Dørene åbner 20:30

Fotografi: Nicolai Lok

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .