Paolo Russo & Bjarke Falgren - Vinterjazz 2021

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Super arrangør

Bjarke Falgren & Paolo Russo

Der venter en intens, nærværende, rørende, virtuos og unik koncertoplevelse, når disse to autentiske og dedikerede musikpersonligheder mødes på scenen. Falgren og Russos samspil er en fantastisk rejse gennem følelsregistret, hvor de to musikere fremfører deres originale musik passioneret og temperamentsfuldt.


Paolo Russo:

Russo er både en sand mester på bandonéon og en fantastisk pianist og komponist, som har optrådt verden over og stået på nogle af de største scener som f.eks. Carnegie Hall.

Bjarke Falgren:

Prisvindende 4 dobbelt grammy vinder.

Siden 7 års alderen har Bjarke passioneret dedikeret sig selv til at mestre sit instrument og den musik, der strømmer igennem hans næsten 300 år gamle sigøjnerviolin. Svend Asmussen - af mange set som verdens største jazzviolinist - har begejstret betegnet ham som sin arvtager og bestemte før sin død i 2017, at Bjarke skulle være den første modtager af “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”. Senest har Bjarke også modtaget Trelleborgfondens Kulturpris: “Grundtvig-Marie prisen”2017.

www.paolorusso.com eller på www.falgren.com


https://www.youtube.com/watch?v=DNFakGySBEY&feature=youtu.be 

https://www.youtube.com/watch?v=35MJ3PTzz3I&list=PL8703F2066662F9C2&index=4


KONCERT & MAD

Dagens Gryde: En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

OBS! Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.30, og din madbillet refunderes IKKE, hvis du ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.


Kære gæster

Pga. regeringens restriktioner i forhold til Covid skal serveringssteder lukke kl. 22.

Det er et krav, at I har ansigtsmaske på, når I ankommer, og når I bevæger jer rundt i lokalerne. Når I sidder ved jeres borde, må I godt tage dem af.

Jeg er som indehaver selvudnævnt Mama Covid Stringenza! I bliver fx anvist pladser, så vi 100% kan garantere for afstanden mellem jer. Det betyder, at selve indgangsproceduren tager tid, så vær søde at komme i GOD tid, så vi undgår "propper".

I skal fortsat også selv være opmærksomme på at overholde en meters afstand til alle. Er I i risikogruppen, skal I holde jer 2 meter fra andre. 

Er I syge, må vi bede jer være ansvarlige og blive hjemme.

Vi beder jer spritte hænder af ved indgangsdøren og have jeres billetter klar på print eller telefon.

Vi beder jer desuden spritte hænder, inden I køber i baren.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station og har gjort det hele tiden, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.30. 

Deltagere

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke