Paolo Russo Trio - Overland

Serridslevvej 2, 2100 København
07 jul 2019 kl. 20:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 180,00
Billetter DKK 180,00

Ved aftenens koncert på Krudttønden i København præsenterer Paolo Russo sit seneste album med sin jazz trio, hvor den herboende Italienskfødte musiker akkompagneres af sin landsmand, Marcello Di Leonardo på trommer, og den svenske kontrabassist Thommy Andersson. Albummets titel er ”Overland”, og det er udgivet af det amerikanske pladeselskab, Odradek Records.

Alle kompositioner og arrangementer er Paolo Russos, hvis musikalske DNA er præget af hans opvækst i Italien, årene i Danmark og de mange rejser rundt i verden - ikke mindst til Sydamerika og især Argentina. Albummet er en medrivende musikalsk rejse, som bevæger sig fra klare nordiske stemninger, til rige middelhavsaromaer og synkoperede Sydamerikanske rytmer. En atmosfære, som gennemsyres af det drømmende og melankoliske til det pirrende og engagerende.

Gå ikke glip at denne eksklusive mulighed for at blive forført og vist rundt i Paolo Russos musikalske univers. Et univers, hvor Paolo med overskud og fantasi på både klaver og bandoneon skaber, i legende og farverig interaktion med de andre musikere, en overflod af bevægelse og liv i den musikalske fortælling, som er så kendetegnende for Paolo Russos æstetik.

Line up:
Paolo Russo, Klaver & Bandoneon/IT 

Thommy Andersson, Kontrabas/SE

Marcello Di Leonardo, Trommer /IT


Om Paolo Russo

Paolo Russo blev født i Pescara, Italien i 1969. Han startede sine musikstudier hos cembalisten Chiara Tiboni og dimitterede ”Conservatorio L. D’Annunzio” i Pescara i 1993 (lærer: Rachele Marchegiani). Efterfølgende studerede han i New York hos Richie Beirach i 1995 inden han flyttede til København i 1996, hvor han studerede på Det Rytmiske Musikkonservatorium, som han dimitterede fra i 2002.

I 2001 begyndte han at spille bandoneon og opdagede en ny udtryksform, hvorpå han kunne udforske, udvikle og formidle sin musik. Han blev taget under vingen af en af verdens bedste bandoneonspillere, Néstor Marconi, som han løbende studerede med fra 2004-2013. Bandoneon anses som værende et af de sværeste instrumenter at spille, og det siges, at det tager et livslangt forløb at mestre dette særlige instrument.

Paolo Russo er en etableret musiker, som samarbejder med nogle af de mest anerkendte musikere i DK og udlandet med koncerter over hele Europa, Argentina, Uruguay, Brasilien, Japan, Færøerne, Thailand, Tanzania, Mozambique, Algeriet, Rusland, USA, Grønland og Cuba.

"Overland" er Paolos 14. udgivelse i eget navn.

Profile picture
Krudttønden
Krudttønden danner rammerne om en musikscene, et teater og en kulturcafé. Vi formidler intime oplevelser inden for et meget varieret og alsidigt repertoire, bl.a. med formålet om at bygge bro mellem vækstlag og professionelle kunstnere.
eventet sluttede

Paolo Russo Trio - Overland

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke