Paolo Russo Trio - OVERLAND

Paolo Russo Trio - OVERLAND

Sted

Dato

02 jul 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Velkommen til koncert med Paolo Russo Trio - OVERLAND i Musikhuset på Vollerupgade et nyt intimt spillested på Møn. Det bliver en aften i musikkens navn - nærvær, autenticitet og maestria, når de tre gudsbenådede musikere slår sig løs på scenen. Albummet Overland, som udkom i 2019 emmer af sommer og sol - store vidder og høj himmel er på alle måder perfekt musik til åbningen af Musikhuset.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Møn. 

Kontakt os endelig ved spørgsmål koncert@zina.dk eller på 31421324

Arrangør

Zina Zinetti Music Management, booking and publication

Lokation

Musikhuset Musikhuset, Vollerupgade 55, 4792 Askeby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .