Papa’s Got A Brand New Bag

20 mar 2021 kl. 20:00 - 23:00

For 25 år siden spillede Papa’s Got A Brand New Bag deres første koncert her på RUST. I løbet af de 25 år, har bandet vundet de uofficielle mesterskaber i funk og været en garant for fyldte dansegulve til fester og på klubber. Nu er de tilbage hvor det hele startede. 

James Browns sublime energi, groove og arrangementer er udgangspunktet og det dna, bandet er skabt af. Men i livesituationen tilføjes der en kreativitet og en fleksibel leg med genren, der også udvides med sublim rap fra Danmarks ukronede rapkonge Al Agami. 

Papa’s Got A Brand New Bag ER en flok veteraner fra den mere groovy del af den københavnske musikscene. Med musikere fra Napoleon Solo, Natasja, Bikstok, Kenneth Bager Experience, Fastpoholmen, Baby Love, Lucy Love, Nina Forsberg og mange andre konstellationer fra den københavnske ska- og funkscene er det en erfaren enhed af musikere med en solid baggrund i den mest dansable del af populærmusikken.

Papa’s Got A Brand New Bag er lyden af og det pulserende hjerte i den fest, du har altid drømt om - med skarpe blæsere, rå vokalister, et stædigt groove og et dynamisk sceneshow garanteres der svedig dans og helstøbt koncertoplevelse

20. MARTS  – RUST, NØRREBRO

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke