Papir og plantefarve workshop

Raadvad 50, 2800 Kongens Lyngby
30 apr 2022 kl. 10:00
01 maj 2022 kl. 15:00
Billetter DKK 1.850,00
Billetter DKK 1.850,00

Vi byder velkommen til en spændende weekend workshop med at frembringe papir og maling fra planter. Kurset bliver afholdt af to undervisere, som hver har lang erfaring med undervisning og ekspertise indenfor sit område.

Papir fremstilling med Gitte Lægård lørdag

På workshoppen introducerer jeg dig for den smukke og fascinerende teknik at lave håndgjort papir med diverse teksturer, mønstre og farver. 
Det håndgjorte papir laver vi ud af gamle bøger, bomuldspapir og papirrester. Med Gittes mangeårrige erfaring i at lave papir inspirerer hun dig samtidig til, hvordan du på forskellige vis kan bruge papiret videre i dine andre kreative projekter. 

Materialer: Jeg har de basale redskaber med til kurset og en masse sanselige materialer til at eksperimentere med i den kreative proces. Ca. 8 dage før kursusstart sender jeg en liste ud på mail med information til, hvad I selv skal medbringe på kurset som fx viskestykker til at lægge papiret til tørre på.

Du kan læse mere om Gittes arbejde her: www.gittelaegaard.dk

Plantebaret akvarelfarve med Cecilia Westerberg søndag

Vi er omgivet af naturlige farvestoffer, som med lidt kendskab er meget givende  at arbejde med. Med udgangspunkt i naturen omkring os og efter årstiden, vil vi på kurset selv fremstille farver. Vi udvinder en blæk, som er en tynd flydende farve, hvor farven er udtrukket  fra planter, bær og agern. Farveblækken kan bruges til at male og tegne på papir. Der vil være vejledning undervejs og man får udleveret et kompendium med mange råd og tips. 

Workshoppen foregår i Raadvad, som ligger lige op af skoven og ved en smuk sø. Dette giver en unik mulighed for at man selv at sanke sine planter. Så tag tøj på til en tur i skoven. Weekenden lægger op til, at du både kan arbejde selvstændigt og få råd og vejledning. 

Materialer og mad indgår i prisen. Medbring dog to tomme syltetøjsglas, hvis du vil have farven med hjem.

Du kan læse mere om Cecilia arbejde her: www.ceciliawesterberg.com

Praktisk:
Sted: Raadvad Naturskole, Raadvad 50, 2800 Kgs. Lyngby. Kurset eer både lørdag og søndag fra 10 -15 begge dage.

Forplejning: Der vil være en lækker varm vegetarisk frokost samt kaffe og te.

Kort om stedet:

Kurset holdes på naturskolen i det naturskønne Raadvad, som ligger lige op af Dyrehaven. Dette giver mulighed for at benytte skoven og området til at sanke planter og fordybe sig i de smukke omgivelser. 


Tilmelding og aflysning:

Tilmeldingen er bindende. Cecilia er altid i sin ret til uanset årsag at aflyse workshoppen og pengene tilbagebetales.Pengene gives ikke retur ved sygdom eller egen aflysning, men man er velkommen til at videregive eller sælge sin plads.

Corona:

Hvis corona situationen skulle medføre, at workshoppen må aflyses, får I tilbudt en ny dato eller pengene gives retur. 

Hvis du har spørgsmål så ring til Cecilia på mobil 20919097

Transport muligheder:

Tog: Klampenborg station og 17 min.cykeltur igennem skoven.

Bil fra Kbh til Raadvad. Kør af Helsingør Motorvejen, afkørsel mod Hjortekær og derefter mod Raadvad.

S-tog til Lyngby St og derefter bus til Raadvad. Kører dog ikke så ofte.Profile picture
Cecilia Westerberg

Om underviseren

Cecilia Westerberg (f. 1967) er uddannet billedkunstner fra Chelsea College of Art & Design i London og har sit atelier i Raadvad tæt ved Dyrehaven. I løbet af de seneste 20  år hat hun udstillet både i Danmark og i udlandet. Sideløbende med sit kunstneriske virke afholder Cecilia workshops for børn og voksne på  museer og kulturinstitutioner. Hun har udviklet  en sanseudstilling Alkymistens Laboratorium for børn og voksne, som er blevet vist på fire danske museer og er nu aktuel på Malmø Kunstmuseum. 

Se mere på www.ceciliawesterberg.com.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke