Par Workshop #3: Planlæg uden stress i fælles og respektfuldt lederskab

06 feb 2019 kl. 17:00 - 20:00

Rødovre Terapicenter, Rødovrevej 247, st., 2610 Rødovre

Rødovre Terapicenter udbyder en række af tre workshops til styrkelse af parforholdet. Par-workshop #3 handler om at styrke jeres evner til planlægning i et bæredygtigt lederskab der både gavner parforhold, familieliv og arbejdsliv. Der maks. plads til otte par på workshoppen og der bliver serveret en let middagsanretning.

Formål:

Lær at undgå stress og se parforholdet som en platform til udvikling af mere indre robusthed, økonomisk og karrieremæssig balance, samt at I får bedre kontakt mellem jer, jeres børn og venner/familie.

Udbytte:

I får planlægningsværktøjer og indsigt i at håndtere jeres udfordringer i at skabe fælles lederskab i håndteringen af hverdagen.

Form:

En blanding af korte oplæg fra psykoterapeuterne og par-øvelser med din partner.

Workshoppen vil styrke jeres indsigt og evne til at skabe mindre stresset hverdag og mere overskud til at prioritere det der har værdi for jer. Dette er et grundlag til at skabe mere tilfredshed og trivsel i tilværelsen.

På Rødovre Terapicenters hjemmeside http://rodovre-terapicenter.dk/priser-og-tilbud/ev... kan I læse mere. I kan også besøge vores Facebook side https://www.facebook.com/Rodovreterapicenter/

Parworkshop #3 Planlægning med bæredygtigt lederskab

Salg lukket