Event aflyst

Paris Stalingrad

DKK 90,00

Sted

Dato

25 mar 2020 kl. 17:00 - 19:01

Beskrivelse

Omkring Stalingrad-stationen i det nordlige Paris har hundrevis af flygtninge skabt sig et midlertidigt hjem i gaderne, mens de venter på at søge asyl. Myndigheder og politikere er i vildrede, politiet rydder hårdhændet gaderne og situationen er kaotisk. Men der er også håb. Souleymane, en ung digter fra Darfur, drømmer om at lære sig fransk og finde et arbejde. Fransk-tunesiske Hind Meddeb giver os et klart syn på flygtningekrisen midt i Europa, hvor en ny følelse af undtagelsestilstand har sneget sig ind. Som hun siger: forsvaret for vores grænser finder nu sted i hjertet af vores byer.

D. 25/3 præsenterer vi sammen med Urban 13s Filmklub Nizhe Avtostrady en aften på de hjemløses præmisser. Vi byder på et måltid mad af Projekt Udenfor og samtale med professor Thomas Gammeltoft-Hansen (KU), Hus Forbi og Gadejuristen om migranter og hjemløses rettigheder.

Arrangør

Lokation

URBAN 13 URBAN 13, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .