Park Jiha (KR)

19 okt 2018 kl. 20:00 - 23:59

Alice, Nørre Allé 7, 2200 København


Dørene åbner kl. 20.00

Park Jihas minimalisme bæres af motiver fra den traditionelle koreanske musik, der væres ind og ud af eksperimenterende jazz og post-punkede udskejelser


Park Jiha kombinerer den klassiske minimalisme med en moderne og dynamisk jazz, der føres an af motiver fra den koreanske folkemusik. Jiha har tidligere besøgt Global som en del af duoen 숨[suːm] og vender nu tilbage til Alice med sit nye, ambitiøse projekt.

I lydbilledets front er Jihas enestående tilgang til de traditionelle fløjter piri og saenghwang. De to forskellige bambusfløjter skaber udstrakte og repitative mønstre, der udfolder sig i melodiøse stykker hvilende på den traditionelle koreanske musik.

“Jeg vil ikke udelukkende spille traditionel musik. Jeg vil spille min egen musik - og fortælle mine egne historier,” har Jiha sagt. Det lykkedes hun med! Jihas fantastiske musikalske historier støttes af basklarinet, saxofon og vibrafon, der sammen skaber kontemplative lydlandskaber, der væver sig ind og ud af traditionelle melodier, eksperimenterende jazz og post-punkede udskejelser.

Glæd dig til at komme ind i Park Jihas fantastisk univers af kontemplative musikalske fortællinger, der bæres af traditionelle motiver, men som også er sin helt egen og personlige musik.

Standard

DKK 138,00 + DKK 12,00 gebyr