Paroles Designkritikerskole: Fra Designkritik til kritisk design

eventet sluttede

Paroles Designkritikerskole: Fra Designkritik til kritisk design

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

26 jun 2021 kl. 11:00 - 17:00

Beskrivelse

Kom med til opstartsseminar for vores nye initiativ i Parole.cc:
Paroles Designkritikerskole!

Paroles Designkritikerskole er en række kurser for dig, som er udøvende designer og gerne vil have vækket, styrket og udfordret din kritiske designsans. Dig, som vil være med til at udvikle fremtidens samfundsorienterede designkritik og diskutere og afprøve, hvordan den kan omsættes til praksis.

På opstartsseminaret ”Fra designkritik til kritisk design” vil vi tage et både historisk og nutidigt kig på, hvad designkritik er. Seminaret er opdelt i to halvdele: en forelæsningsdel og en samtaledel.

I første halvdel vil vi blive præsenteret for designkritikkens udvikling og forskellige retninger og formater i et historisk perspektiv. Dernæst vil vi dykke ned i et specifikt historisk pragteksemplar, nemlig dansk designkritiks alfader Poul Henningsen, som både var skribent og udøvende designer. Til sidst vil vi blive præsenteret for nye regenerative teorier og praksisser, som undersøger forholdet mellem fantasi, hukommelse og økologi. 

I seminarets anden halvdel omformer vi det teoretiske forelæsningsrum til et fælles undersøgende og nysgerrigt læringsrum, hvor vi skal sætte vores egne praksisser og virkeligheder i spil. Igennem samtaler skal vi reflektere over, hvad vi hver især oplever som designkritik, og hvordan den kan spille en rolle for os selv som praktikere i den virkelighed, vi arbejder i.

Coronarestriktioner:

Vi følger selvfølgelig de coronarestriktioner, som er gældende på tidspunktet for arrangementet. Lige nu vil vi fint kunne være 40 mennesker i lokalet, men ændringer og aflysning kan være en nødvendighed, alt efter hvordan situationen udvikler sig.
Husk corona- eller vaccinepas og mundbind til når vi skal stå op og gå rundt.

Lokation

DISIE DISIE, Enghavevej 80C, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .