spring til hovedindhold

Partoutbillet // Stenbroens Barokdage

Partoutbillet // Stenbroens Barokdage

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

14 jun 2024 kl. 16:00 - 22 jun 2024 kl. 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Partoutbillet, Stenbroens Barokdage, festival på Østerbro 14.-22. juni. Oplev barok & bold, børnefortælling, babybarok, drukkoncert, byvandring, vinsmagning & musik, barok-DJ og meget mere, med navne som Red Priests, Concerto Copenhagen, Ars Nova, Theater of Voices, Musica Cœlestis og mange flere!

Pris: Partout ikke-medlemmer: 500 DKK. Partout medlemmer: 350 DKK
Partoutbilletten dækker:

STUEPIGENS LIST // BAROK & BOLD
Tid: Fredag, 14. juni kl. 19.30 & Søndag d. 16. juni kl. 16
Sted: Kildevælds Kulturcenter, Bellmansgade 3C, 2100 København
Medvirkende: Steffen Bruun, bas; Anna Wierød, sopran; Raphaël Ferdinand Eder-Kastling, danser/skuespiller; Frederik Ømann, instruktør; barokorkesteret Ensemble Zimmermann
Stenbroens Barokdage og kompagniet PauseOperaen byder velkommen til Barok & Bold på Kildevæld Kulturcenter, hvor vi præstenterer den lystige opera STUEPIGENS LIST og efterfølgende viser EM-kamp på storskærm! Caféen er åben med bl.a. kaffe, boller og kolde øl.

BYVANDRING, VINSMAGNING & MUSIK
Tid: Lørdag, 15. juni kl. 16-18
Sted: Mødested for vandringens begyndelse annonceres senere
Medvirkende: Averi Baroque & Musica Cœlestis.
Kom med på en spændende vandring rundt på Ydre Østerbro og oplev bydelen med nye øjne! Sammen med en kyndig turguide ser på smukke Østerbros firnurlige bygninger og åndehuler og blive klogere på Østerbros historie og skelsættende beboere. Undervejs lytter vi til skøn barokmusik og bliver til slut præsenteret for lækre vine.
OBS: turen har kun plads til 25 deltagere. Har man partoutbillet, er der ikke yderligere udgifter, men det er nødvendigt at booke en gratis plads på turen, for at være sikker på at kunne deltage! Det gøres via billetto.dk gennem eventet: Byvandring, vinsmagning & musik.

SVAFAS BABYBAROK
Tid: Søndag, 16. juni kl. 9.30
Sted: Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København
Medvirkende: Svafa Thor, sanger; Anne Kirstine Mathiesen, cembalo; Hanna Englund, cello
Barokmusik for børn og babyer (0-3 år) og deres voksne. Ved koncerten bliver barokmusikken formidlet på en børnevenlig måde med de små børn fokus. Musik af komponisterne Händel, Mozart, Bach, Purcell og Glück. Koncerten er interaktiv og engagerende og sangeren bruger foruden sin sangstemme, fortællinger, bevægelser og rekvisitter.

BØRNEKONCERT: DEN MORGEN VI VAR HYRDER
Tid: Søndag, 16. juni kl. 11
Sted: Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København
Medvirkende: Concerto Copenhagen; Poul Høxbro, fortæller & musiker; Tea Bendix, illustrator og forfatter
‘Den morgen vi var hyrder’ er en bog om en lille hyrdedreng, der taber sin fløjte i en å, betager et hof og bliver årsag til en mægtig fête champêtre. En børnebog og koncertformat med ægte fransk og engelsk barokmusik af Lully, Jaques Aubert og Playford. Efter koncerten viser Tea Bendix tegninger og fortæller om at tegne musik og arbejde med børnebøger.

SONGS OF THE EARTH: THEATER OF VOICES
Tid: Fredag d. 21. juni kl. 19.30
Sted: Kastelskirken, Kastellet 50, 2100 København
Medvirkende: Theater of Voices, ledet af Paul Hillier
Lad stemmerne føre dig igennem et program dedikeret til 'Songs of the Earth'. Programmet er omsluttet af to sange til jorden af den svenske komponist Karin Rehnqvist. Theatre of Voices blev grundlagt i London i 1990 af Paul Hillier. ToV regnes for et af verdens førende vokalensembler. I dag fokuserer ensemblet hovedsageligt på den ny musik, ofte flettet sammen med tidlig musik.

ARS NOVA & STENBROENS FESTIVALKOR: CARRISIMIS ORATORIUM “JEPHTA”
Tid: Lørdag d. 22. juni kl. 17
Sted: Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København
Medvirkende: Ars Nova og Stenbroens Festivalkor
Kom og oplev danske, frivillige korsangere optræde som Stenbroens Festivalkor sammen med Ars Nova! Ars Nova har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler og har igennem årene turneret i mere end 40 lande. Sammen vil korene bl.a. opføre Carrissimis enestående oratorium "Jephta" med Ars Nova som solister, ledsaget af en basso continuo-gruppe, bestående af bas, lut og orgel.

TRULY, MADLY, BAROQUE: RED PRIEST
Tid: Lørdag, 22 juni kl. 19
Sted: Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København
Medvirkende: Red Priest: David Wright, cembalo; Angela East, barokcello; Julia Bishop, barokviolin, Piers Adams, barokviolin
Barokkens svar på ”Rolling Stones” har optrådt over hele verden med deres vilde barokfortolkninger. For første gang besøger de Danmark, og bliver dermed SBDs første udenlandske gæster

WITCHES, BITCHES & MAD LOVERS

Tid: Lørdag d. 22. juni kl. 20
Sted: Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København
Entré 75 DKK, medlem. 50
Medvirkende: Anna Wierød, sopran / Gilbert Martinez, cembalo / Fredrik Bock, lut
Traditionen tro slutter festivalen med et festfyrværkeri af gamle drukviser med rigeligt øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri til! 
Efter koncerten fortsætter vi festen ind i sommernatten til groovy toner fra Danmarks one and only barok-DJ Katrine Ring! ”Tak for år, vi ses på Amagerbro 2025”

NB: Festivalen tilbyder også en række gratiskoncerter. Se det fulde program på www.stenbroensbarokdage.dk


Arrangør

En moderne festival for barokmusik med fokus på lokalmiljø og fællesskab gennem fælles oplevelser.
Festivalen finder sted i København og skifter brokvarter fra år til år.
I 2024 afholdes festivalen på Østerbro. 

Oplev Red Priest, Ars Nova, Theater of Voices, Concerto Copenhagen, barokopera & bold, og meget mere...

Lokation

Begivenhederne ligger på forskellige lokationer, spredt over hele Østerbro., Østerbro, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder