Spring til hovedindhold

Partoutkort

Partoutkort

Fra DKK 400,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Køb et partoutkort og få adgang til 12 koncerter og performances til årets Festspil! 

Arrangør

VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG FESTSPIL!

Årets tema er Ritualer 

Den udøvende kunst er omgivet af ritualer. Publikum og optrædende er enige om at højtideliggøre et særligt øjeblik; koncerten, forestillingen, dansen eller udførelsen.

Publikum klapper – kunstneren kommer ind – der bliver skabt fokus og intensitet omkring det særlige øjeblik, hvor vi alle lader os transcendere ind i skønheden, det mystiske eller det uhyggelige.

Til festspillet 2024 vil vi opføre maskerader, karnevaller og værker inspireret af det, der sker, når vi iscenesætter vores handlinger i ord, dans eller toner.

Kom og oplev den bedste klassisk musik, jazz, dans, litteratur og skuespil til årets Festspil! 

Lokation

FESTSPILLET FINDER STED PÅ FLERE LOKATIONER (Se de enkelte begivenheder for detaljer)., Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori