Pas godt på dine fødder

25 feb 2018 kl. 13:00 - 15:00

Sundpark, Gammel Lyngvej 2, 4600 KøgeVi går, står og løber meget i løbet af dagen og udsætter hele tiden vores fødder for stor belastning.

Belastning kan give ømme og stive muskler i både ben og føder og der kan aflejres affaldsstoffer i musklerne.

Når du har muskelspændinger i ben og fødder, har det indvirkning på din bevægelighed og kan være årsag til: smerte, uro i benene, kramper, forkert gang, svært ved at “flytte” sig i livet. Når vi er inaktive i perioder af vores liv, måske p.g.a. sygdom svinder musklerne og blodomløbet bliver dårligt. Vores led bliver stive.

Fødderne skal bære os igennem livet, med øvelser og god egen omsorg får du:Mere bevægelighed og styrke i fødderne - Bedre og styrket kropsholdning - Velvære og livskvalitet.

Fødderne er kroppens trivsel; Du kan arbejde med mange problematikker via fødderne f.eks.; Uro og kramper i benene, Kropsholdning, Stress og forebyggelse feks. diabetes

Det får du; Du vil går fra kurset med meget veltilpasse fødder, og viden om, hvorfor og hvordan du kan passe bedre på dine fødder fremover.

Det skal du have med til kurset; Plastbalje, håndklæde og en blød neglebørste!

Program: Vi starter med et dejligt fodbad med salt og en lille meditation imens vi nyder fodbadet. Vi fortsætter med øvelser både siddende og stående.

Øvelserne kan du nemt lave hjemme i stuen eller i haven. Jeg vil give dig gode ideer til andre metoder for fodpleje.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Med venlig hilsen

Dorte Bjørn

Hold 1020

Materiale forbrug kr. 50,00 betales ved kursusstart

Billet

Salg lukket