Event aflyst

Påske // Gadens Stemmer - Vesterbro

DKK 149,00

Sted

Dato

10 apr 2020 kl. 11:00 - 12:30

Beskrivelse

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i.

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide på Vesterbro præsenterer sig selv: 
Take a walk on the wild side med Jens Rygvind! Det er overskriften på min byvandring. Tilnavnet Rygvind fik jeg tilbage i 1980'erne, fordi jeg havde fart på. Det er også det gamle Vesterbro, som jeg vil give jer et indblik i - et mere råt Vesterbro uden børnefamilier og kaffedrikkende hipstere. På min byvandring vil I høre om mine oplevelser som psykiatrisk patient, jeg blev første gang syg som 17-årig. Jeg har været anbragt i familiepensioner og et behandlingskollektiv. Senere i livet blev jeg student og efterfølgende uddannet skolelærer, og det var jeg så i syv år. Jeg troede, at jeg var blevet rask, men det var jeg ikke. Jeg vil også fortælle om misbrug og selvmedicinering - I skal dog vide, at jeg aldrig har været heroinmisbruger, selvom jeg går på Vesterbro.

Jeg har haft et hav af diagnoser, men lever i dag uden medicin og fungerer som "almindelige" mennesker. Jeg tror på motion som medicin, jeg har det blå bælte i karate efter tre års hård træning, og så dyrker jeg også yoga jævnligt. 

For at se billede af Jens, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger: 
Tak til Jens for en meget fin tur på Vesterbro. Vi fik den barske og rørende historie om Jens’ eget liv kombineret med historier om Vesterbros baggårde og byrum. Jens er en god fortæller med stor indsigt. Varme anbefalinger fra os.

Pia J., oktober 2019

Arrangør

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også private byvandringer i København, Vejle og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Lokation

Vesterbros Torv, (Ved Herkules Springvandet), 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .