Påske // Gadens Stemmer - Vesterbro

12 apr 2020 kl. 14:00 - 15:30

Vesterbros Torv, (Ved Herkulesspringvandet), 1620 København V

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i.

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide på Vesterbro præsenterer sig selv: 
Mit navn er Lars Rs, jeg er vokset op på Amager i en normalt velfungerende arbejderfamilie, da jeg var 10 år blev vores familie ramt af et lyn af smerte, da min mor fik konstateret sclerose.

I mit indre kaos fandt jeg hashen og røg min første joint, da jeg var 10 år gammel. Jeg ledte efter dén rus, som jeg fik fra den første joint, de næste 22 år. Gennem en stor glidebane mod helvedet på jord, endte jeg i Istedgade som gadejunkie på alle tænkelige stoffer og drak oveni det en kasse guldøl om dagen! Da kriminalitet hang sammen med mit misbrug, har jeg desuden sammenlagt siddet 11 år i fængsel. At jeg lever i dag,ser jeg selv som et mirakel.
Jeg fandt ikke Gadens Stemmer, de fandt mig - og det er en selvfølge, at jeg med største glæde og villighed vil hjælpe andre gennem min historie og give et indblik i mennesket bag stofferne. Derfor er jeg hos Gadens Stemmer. Jeg tager jer med rundt på Vesterbro til steder, der har været vigtige for min historie. Vesterbro var et sted, jeg brugte to årtier af mit liv. På min byvandring fortæller jeg om "sammenholdet" mellem mig og pigerne fra Skelbækgade, at være hjemløs og misbruger og om livet bag tremmer. 

For at se billede af Lars, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:

Vi havde Lars som guide og det var en helt fantastisk oplevelse. Han fortale om livet på Vesterbro da han var en del af det. Han var meget ærlig og vi kunne spørge ind til det han fortalte og viste. Man får et indblik i de forhold misbrugere har levet under. Lars havde også god humor og var god til at drage paralleller til vores samfund både som misbruger og som clean. Det er helt klart en god og interessant oplevelse at være med på sådan en byvandring. Kan udelukkende anbefale det.

Birgitte N. okt. 2019