Event aflyst

Påskecamp - Fodboldakademiet Mosaik

DKK 399,00

Sted

Dato

04 apr 2020 kl. 10:00 - 06 apr 2020 kl. 15:00

Beskrivelse

Fodboldakademiet Mosaik fokuserer vi på den enkelte spillers udvikling, og vores ambition er fortsat at give flest mulige pigespillere de nødvendige redskaber det kræver for at kunne begå sig bedst muligt både på og udenfor banen.

Derfor inviterer Mosaik i samarbejde med Køge BK og HB Køge Pige- & Kvindeelite, pigespillere fra årgangene 2009-2006 til en tre-dages camp d. 4.-6. april, hvor vi kombinerer fodbold, faglighed og kammeratskab. Til dette års camp udbyder vi som noget nyt daglige træningssessioner med fokus på den enkelte spillers position(er).

På campen vil pigerne blive trænet af HB Køges Kyra Carusa, Meilessah ”Mimi” Rangel, Kelsey Irwin og Arielle Schechtman, der henholdsvis spiller som angriber, midtbane, forsvarer og målmand for HB Køges Kvalligahold, og som alle har erfaring fra højeste niveau fra både landshold og klubfodbold i USA og Europa. Der er altså rig mulighed for at komme til at opleve tre dage sprængfyldt med international fodboldkultur, hvor du udover at udvikle dig som fodboldspiller ligeledes får lov til at udvikle dine engelske sprogfærdigheder!

Arrangør

Lokation

Køge idrætspark Køge idrætspark, Stensbjergvej 11, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .