Event aflyst

PåskeCamp på Musikefterskolen i Humble

Gratis

Sted

Dato

28 mar 2021 kl. 11:00 - 29 mar 2021 kl. 15:00

Beskrivelse

PÅSKECAMP 2021 PÅ MUSIKEFTERSKOLEN I HUMBLE
- Gratis weekendcamp med masser af sang og musik!

Går du i 7. – 9. klasse? Overvejer du at gå på efterskole? Og er du vild med musik? Så sæt kryds i kalenderen d. 28. – 29. marts! På Musikefterskolens PåskeCamp kan du helt gratis få en smagsprøve på efterskolelivet og samtidig få en hyggelig weekend med nye bekendtskaber og masser hygge, sang og musik!

På vores PåskeCamp kan du prøve én af vores tre musiklinjer: Rytmisk, Jazz, eller Elektronisk. Derudover synger vi kor, har SSB (Sang, Spil og Bevægelse) samt masser af sammenspil, efterskolestemning og hygge. Campen rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie også er inviterede. Herefter byder vi på kaffe og kage, og der vil være mulighed for samtaler med skolens forstander og lærere.

Du får:

 • Masser af musikundervisning, musikglæde og god efterskolestemning.
 • Fuld forplejning fra Musikefterskolens lækre, økologiske køkken.
 • Overnatning på eneværelse.
 • En gratis Musikefterskolen i Humble t-shirt.
 • En smagsprøve på livet og stemningen på Musikefterskolen i Humble.

Info om særlige forbehold i forhold til Covid-19:
Campen er begrænset til 21 deltagere, således at vi kan tilbyde eneværelser til alle. Dertil opretholder vi til enhver tid afstandskrav, sørger for grundig hygiejne samt håndsprit bredt tilgængeligt på skolen. Campdeltagerne overnatter på et særskilt område på skolen, hvor de øvrige elever ikke færdes. Campdeltagerne vil have mulighed for at møde vores nuværende elever, men hovedsageligt udendørs og med forsvarlig afstand. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning beder vi alle campdeltagere om at fremvise en negativ coronatest ved fremmøde. Vi vil løbende tilpasse vores retningslinjer i ugerne op til campen, således at de afspejler myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Vi afholder kun campen, hvis vi er 100% sikre på, at vi kan overholde alle gældende retningslinjer. En uge før campen sender vi et velkomstbrev ud til alle deltagere med uddybende information om retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger.

Arrangør

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .