eventet sluttede

PåskeCamp på Musikefterskolen i Humble

Gratis

Sted

Dato

10 apr 2022 kl. 11:00 - 11 apr 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

PÅSKECAMP 2022 PÅ MUSIKEFTERSKOLEN I HUMBLE
- Gratis efterskolecamp med masser af sang og musik!

Overvejer du at gå på efterskole? Er du vild med musik? Så kom med på Musikefterskolen i Humbles gratis PåskeCamp d. 10. – 11. april 2022!

På Musikefterskolens PåskeCamp kan du nemlig helt gratis komme og afprøve efterskolelivet på egen krop. Vi sammensætter et intenst døgn fyldt med sang, musik og masser af hygge og efterskolestemning. Kom selv eller tag en ven med under armen – så sørger vi for resten!

Du vælger selv, hvilket linjehold, du vil følge: Rytmisk, Jazz, eller Elektronisk. Alle skolens linjefagslærere er med, så du får en god fornemmelse af, hvordan det er at gå på Musikefterskolen i Humble. Vi har sammenspil, synger kor, har SSB (Sang, Spil og Bevægelse), spiser lækker mad fra vores økologiske køkken og har masser af efterskolestemning og hygge hele weekenden. Campen rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie også er inviterede. Herefter byder vi på kaffe og kage, og der er mulighed for samtaler med forstander og lærere, inden vi siger farvel - og måske endda på gensyn!

Du får:

 • Et godt indblik i, hvad det vil sige at gå på efterskole
 • Masser af musikundervisning, musikglæde og hyggelige efterskolestemning
 • Fuld forplejning fra vores økologiske køkken (med mulighed for vegetariske og veganske retter)
 • Overnatning på elevværelser sammen med en anden camp-deltager
 • Mulighed for gratis transport fra Odense, Svendborg eller Spodsbjerg
 • En gratis Musikefterskolen i Humble t-shirt


Hvad: Gratis PåskeCamp på Musikefterskolen i Humble
Hvor: Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble
Hvornår: Søndag d. 10. april kl. 11 – mandag d. 11. april kl. 16.

Bemærk: Campen er gratis, men kræver forhåndstilmelding. For at deltage på campen skal du gå i 7. til 9. klasse. Alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas ved ankomst.

  Arrangør

  Lokation

  Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .