Påskeferie: Byvandring med Gadens Stemmer - Ydre Vesterbro med Sami (11-12.30)

29 mar 2018 kl. 11:00 - 12:30

Vesterbro, Vega, Enghavevej 40, 1674 København V


Mit navn er Samia, men jeg bliver kaldt Sami. Jeg er vokset op med narko, min far var narkoman og alkoholiker. Jeg mistede mine forældre i en tidlig alder, som gjorde at jeg følte mig fortabt og helt alene og blev gadebarn - jeg stak af fra verden. Jeg er født på Vesterbro, nærmere betegnet Hedebygade. Jeg har fået at vide, at Tove Ditlevsen voksede op på 4. sal i bygningen, og hun skrev en berømt bog og kaldte den for Barndommens Gade.

På denne tur går vi forbi mit barndomshjem på Hedebygade, jeg fortæller om det gamle Vesterbro - før der kom byfornyelse, lejligheder til flere millioner kroner og lås på gårdene.
Jeg fortæller om min svære opvækst og min debut med narko og kriminalitet. Jeg viser jer bl.a. stedet, hvor jeg næsten mistede mit liv. Efter mange års svære forhindringer fortæller jeg også, hvordan jeg overlevede og står her i dag.

Kunderne siger:
Tak til dejlige Sami for en berigende og livsbekræftende vandring. Sami er en meget levende fortæller der deler hudløst ud af sit barske liv. Kan varmt anbefale Gadens Stemmer. Fantastiske fortællinger fra det virkelige liv af folk der har rejst sig selv op.

Anette T., november 2017

Billet

Salg lukket