Påskegospel

Påskegospel

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

02 apr 2023 kl. 15:00 - 16:30

Beskrivelse

Palmesøndag bliver en gospelfest!  

Vær med til at fejre påsken med masser af ENERGI, når Haven Aarhus arrangerer gospelkoncert med Riverside Gospelchoir. 

Gospel er en musikgenre der udspringer fra den afroamerikanske kirke i USA, og er sprængfyldt med relevante ord, kraftfulde melodier, og både stille og eksplosive sange, centreret omkring den kristne tro. 

Riverside Gospelchoir, under ledelse af Lene Johnsen, er et gospelkor fra Randers, der har spillet utallige koncerter - i kirker, på scener, og andet godt - rundt om i landet. De er inspireret af moderne gospelmusik, særligt Kirk Franklin og Israel Houghton. 

Koncerten er med band bestående af Lucas Ward på bas, David Helth på trommer, og Tobias Lund på keys. Det hele kommer til at foregå i kirkesalen, hvor der er omkring 140 pladser. Både børn og voksne kan nyde denne koncert.

Dørene åbner 14:30, og koncerten begynder kl 15:00. Så kom gerne lidt før for at finde en plads. Parkering kan foregå på parkeringspladsen foran Aldi, i Storcenter Nord's parkeringshus, eller på Jens Baggesens vej (gratis om søndagen). Haven Aarhus er placeret på 1. sal. Du kan finde flere informationer om kirken på kirkens facebookside, eller på haven-aarhus.dk

Der vil være kaffe og kage før og bagefter koncerten. Velkommen indenfor!

Arrangør

Vi er en kirke i Aarhus, der elsker med den kærlighed Gud har vist os. 

Herinde sælger vi billetter til arrangementer vi sætter i verden. Fx Gospel koncerter, børnelegedage, etc. 

Du kan finde flere oplysninger om kirken på Facebook og på haven-aarhus.dk. Kirken er medlem af Apostolsk Kirke Danmark. 


Lokation

Haven Aarhus, Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal, 8200 Aarhus N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .