Påskemiddag på Gro Spiseri kl. 17.30

29 mar 2018 kl. 17:30 - 20:00

Gro Spiseri, Æbeløgade 4, 2100 København


Oplev en skøn påskeaften fra byens grønne top!

Påsken er en højtid med mange traditioner. Og ingen påske uden påskemåltidet, som samler familie og venner om gedigen hygge med dejlig mad, drikkelse, godt samvær og højt humør - og i år kan I nyde alle herlighederne hos os på Gro Spiseri.

På Gro Spiseri puster vi nemlig liv i højtiden, klæder tagfarmens høns ud som påskekyllinger og kaninerne ud som påskeharer og byder indenfor i drivhuset til 5-retters påskemiddag alle aftener fra torsdag d. 28 marts til søndag d. 1. april kl. 17.30 og 20.15.

Menuen er inspireret af påskens specialiteter og sæsonens friske, økologiske råvarer - og kokkenes lækre frembringelser bliver serveret 'family style' på tallerkener til deling rundt om langbordet. Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen, hvor vi vil byde på gode naturvine, øl, snaps samt gode alternativer til alkohol.

Gør os på forhånd opmærksomme på eventuelle præferencer og allergier, I måtte have, så vi kan tilpasse retterne efter det.

Hvis I ønsker at få besked fremover, når vi sætter nye billetter til salg, så tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.grospiseri.dk.

I finder os på Æbeløgade 4, ind i gården og op ad vindeltrappen. Vi har også en elevator, som kan sendes ned, om nødvendigt.

Håber vi ses heroppe på tagtoppen til en mindeværdig aften!

Glade påskehilsner

Gro Spiseri

Følg os på facebook og instagram


Kl. 17.30

Salg lukket