Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PÅSKEN RUNDT PÅ 60 MINUTTER

eventet sluttede

PÅSKEN RUNDT PÅ 60 MINUTTER

Billetter fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

11 april 2022 - 13 april 2022

Beskrivelse

PÅSKEN RUNDT PÅ 60 MINUTTER
- Hekse, grøn suppe og løgfarvede æg

Tag med på besøg i fortidens syv påskedage og prøv kræfter med deres mange udfordringer og opgaver. Hver hele time står en påske-ekspert klar til at tage jer gennem fortidens påske-strabadser.

Før i tiden var påsken meget mere end fridage og påskefrokoster med familien. Det var en travl tid, hvor man skulle gøre forårsklart, beskytte sig mod hekse, mod sygdomme og huske på Jesus lidelser. Og så var det selvfølgelig også en tid, hvor der skulle samles, farves og leges med æg.

Hver af fortidens påskedage rummer en leg eller en udfordring, der skal løses. Men det skal gå stærkt, for I har hele tiden en heks, en sygdom eller andet skidt i nakken. Når I har klaret beskyt-dig-mod-heksene-dag, er det videre til Spis-dig-rask-resten-af-året-dag. I skal nemlig lave ni-kålssuppe. Den grønne forårssuppe skal indeholde 9 slags grønt og spises inden påskeweekenden. Kan I finde de grønne ingredienser i haven? Og hvordan smager foråret?

Turen rundt i påsken tager ca. 1 time, og bagefter kan I lege og konkurrere med jeres påskeæg lige så længe, I har lyst. Er det dig, der bliver familiens store ægge-vinder?

Tid, pris og sted

11., 12. & 13. april 2022
Turene begynder kl. 11, 12 & 13
GRATIS for børn 0-17 år, 50 kr. for voksne (+billetgebyr)
Frederikssund Museum Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Frederikssund Museum, Færgegården Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .