Påskeværksted med Mantzius for Børn

22 mar 2020 kl. 13:00 - 15:00

Mantzius for BØRN, Johan Mantzius Vej 7a, 3460 Birkerød

Hvad er din families kreative påsketradition?

Vi sørger for fjer, sakse, æg, maling, papir mv., og håber til gengæld, at I vil inspirere os til at lave hyggelig og festlig påskepynt! Måske I altid puster æg; hænger fjer op; folder flotte servietter til påskebordet eller bager nogle helt særlige påskeboller eller kager. Kom og del din tradition med andre familier med lyst til at pynte op til påske.

Send os en god ide
Køb din billet på billetto.dk og skriv samtidigt din gode idé til os på mantziusforboern@gamil.com! Så sørger vi for at købe materialer. Hvis der kommer rigtig mange gode ideer udvælger vi et par stykker, og giver jer besked.

Familiebilletter
En familiebillet koster 50 kr. (eks. gebyr). Man må komme op til 6 personer på en familiebillet. Vores arrangementer er altid for børn og deres voksne, for når man er hos os laver man aktiviteter sammen.


Mantzius for Børn er drevet af frivillige forældre/bedsteforældre, så derfor...

Kage er tiptop!
Børnene bliver altid glade, hvis I har lyst til at bage en kage eller boller til pausen. Der er saftevand til børnene og kaffe/the, så mor, far eller bedsteforældre også hygger sig. Hvis du har lyst til at bage til dette arrangement, så skriv en mail til mantziusforboern@gmail.com.

Giv en hånd med oprydningen
Vi bliver også altid glade, hvis et par stykker har tid til at hjælpe med oprydningen, når arrangementet er slut. Det tager ca. 15 min., når vi er flere der hjælpes ad. Så på forhånd tusind tak for jeres hjælp!

Tak til Rudersdal Kommune