Påskeworkshop

Påskeworkshop

Billetter fra DKK 650,00

Sted

Dato

29 mar 2023 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

PÅSKEWORKSHOP
med alt hvad hjertet kan begære af collage, perler og kvaster

Kom og lav smuk, personlig påskepynt med collager du selv skaber. Sæt sammen med
perler, kvaster og hvad du ellers finder på, og kom hjem med den fineste påskepynt.
Du begynder med at lave din egen collage-base, og når den er tør (nok), klipper du,
med hjælp fra skabeloner, figurer og sætter sammen til det fineste påskepynt.


Materialer er inklusive

Workshoppen er IRL! Det betyder også at jeg stiller mine egne yndlingsmaterialer til rådighed for dig, så du kan komme godt i mål med at lave det lækreste påskepynt. Jeg har papir i alle afskygninger, farver, alt hvad hjertet kan begære af collageelementer - fra frimærker i smukke nuancer, håndskrevne ark, og Letrasetbogstaver, til instant tattoos og meget meget andet. Og så har jeg for nylig indkøbt de smukkeste silkekvaster til at fuldende de små ophæng.


Jeg glæder mig en hyggelig og kreativ eftermiddag sammen med dig


Bemærk: Der er kun 10 pladser på workshoppen.


Arrangør

Spaophold for din højre hjernehalvdel! Gennem workshops og kurser - online og IRL - guider og inspirerer jeg dig til at fodre og styrke kreativiteten i din hverdag. Velkommen indenfor i mit værksted og i min kreative verden! 

Lokation

Bentzonsvej 52, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .