spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Pattesutter

Afholdt event

Pattesutter

Fra DKK 160,00

Sted

Dato

01 okt 2020 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Danmarks mest kontroversielle musiker, der med et grænseoverskridende og humoristisk univers har vundet de danske teenage-hjerter med de guldcertificerede sange som ”Technopiik”, "Det Ka 'Du Ik" og "næ" for at nævne nogle få.

På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter nye højder, da hans single ”Technopiik” spredte sig som en steppebrand på camping-områdets lydsystemer, hvilket tydeligt kunne ses på hitlisten, hvor den gik i top 20 på Spotify og blev udnævnt af pressen som årets Roskilde-hit. I 2019 var det sangen ”næ” med Ude Af Kontrol der dominerede camping området og top-5 på hitlisten.

Pattesutter er en enmandshær - han producerer og skriver alt sin musik selv. Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte pladeselskaberne at ringe, fordi han ikke lyder som nogen andre. Pattesutter har en unik stil, et heftigt udgivelses tempo og et underholdende univers på tværs af sociale medier. Med andre ord har Pattesutter sig et solidt navn på den danske musikscene og har optrådt på diskoteker i hele Danmark, udsolgte koncerter i både København, Aarhus, Oslo og Bergen. Han har spillet på Roskilde Festival, Smukfest og Zulu Awards og har sin egen DR3 dokumentar

Pattesutter er en del af et af Danmarks førende rap-labels, Lil Label - bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.


Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .