spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Peacekeepers Day på Kastellet

Afholdt event

Peacekeepers Day på Kastellet

Fra Gratis

Sted

Dato

29 maj 2023 kl. 10:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne.

Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i det smukke og historiske Kastellet i København.

Alle Veteraner – uanset medlemskab af Danmarks veteraner eller ej - med pårørende fra Forsvaret, Hjemmeværnet, Politiet, Beredskabsstyrelsen, andre civile styrelser, samarbejdspartnere og andre veteranaktører indbydes hermed til at deltage i markeringen og festlighederne på Peacekeepers Day i Kastellet - uanset type mission/operation, den enkelte har været udsendt til.

På Peacekeepers Day dekoreres veteraner, der har 60-års, 50-års og 25-års jubilæum for deres tjeneste i internationale missioner for Danmark, og herudover tildeles særligt inviterede til at modtage Nordic Veterans Medal of Honour.


HUSK AT VÆLGE DEN RIGTIGE BILLET, NÅR DU TILMELDER DIG

Program

Kl. 10.00 indskrivningen begynder.
Kl. 11.30 Musikkorpset underholder på paradepladsen.
Paraden opstiller.
Indbudte gæster ankommer.
Kl. 11.45 VIP gæster ankommer.
Kl. 12.00 Honnørmodtager ankommer.
Kl. 12.05 Honnørmodtageren inspicerer paraden og lægger en krans.
Kl. 12.10 Kranselægning VIP

Taler

Kl. 12.30 Dekorering af Veteraner med Mindemedalje fra missionerne.
60-året, 50-året, 25-året for udsendelse til Gaza, Congo, Cypern, Balkan og ”små missioner”.
Kl. 13.00 Dekorering med ”Nordic Veterans Medal of Honour” i rækkefølgen bronze, sølv og guld.
Kl. 13.20 Udmarch Æreskommando og musikkorps.
Kl. 13.30 Reception.

Særligt for medaljemodtagere

Alle aktiviteter på Peacekeepers Day 2023 i Kastellet - inklusive udlevering af veteran-nåle (”pins”) til brug på jakke, deltagelse i reception, egeblad til mindemedalje, mindemedaljer mv. - er som udgangspunkt gratis for alle medlemmer af Danmarks Veteraner, der har tilmeldt sig rettidig.

Veteraner og pårørende, der har tilmeldt arrangementet, men hvor veteranen ikke er medlem af Danmarks Veteraner, kan gennem tilmelding også deltage vederlagsfrit i aktiviteterne m.v.; dog således, at der betales særskilt for mindemedaljer til 60-år, 50-år og 25-års jubilarer, der ikke er medlemmer af Danmarks Veteraner.

Tilmelding

Arrangør

Lokation

Kastellet, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .