Penny Police + GRETA ○●○ Søndage i Sydhavnen

Wagnersvej 19, 2450 København
21 jun 2020 kl. 16:00 - 18:00
Super arrangør
Billetter DKK 60,00 - DKK 80,00
Billetter DKK 60,00 - DKK 80,00

PENNY POLICE

“Police's vocals will send chills up your spine." - New York Grapewine

Penny Police er et alias for den danske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som har imponeret med sit alternative greb på popgenren.

Hun er blevet sammenlignet med navne som Agnes Obel og Emiliana Torrini men er helt sin egen og har i den grad fundet sin helt egen niche. Dette blev understreget allerede i tilbage i 2014, hvor hun af MOJO Magazine blev fremhævet som et af højdepunkterne på SPOT Festival med ordene: "Penny Police is way ahead in the way she thinks music".

Med hendes unikke og minimalistiske sound, og ikke mindst hendes luftige og fortryllende vokal, rammer hun noget ganske særligt, smukt og nærværende.

Hun har tidligere været VEGAs Udvalgte, og spillet koncerter på Spot Festival, Iceland Airwaves, Reeperbahn Festival og sammen med HUN SOLO mm.

I 2019 udkom albummet ’Be Lucky’, som høstede adskillige stjerner og hjerter hos anmelderne.

Mads Kornum fra ’Side 33’ skriver bl.a.: ”Hvis jeg er heldig, så er der ingen der vækker mig fra denne drøm af et album!”

”5 af de store stjerner til et af de smukkeste albums, der er udkommet i år” – GFR

★★★★★☆ – GAFFA  ★★★★★☆ – Soundvenue  ★★★★★☆ – GFR

GRETA

Greta er sangskriver og komponist, og producerer derudover også sin egen musik. Hun er opvokset i den lille nordtyske havneby Husum med at spille en masse klassisk musik, lytte til sine forældres plader og fik meget tidligt et behov for at udtrykke sig selv kunstnerisk, både musikalsk og visuelt.

Hun flyttede til Danmark i 2011 har siden været meget aktiv på den danske musikscene, bl.a. i hendes band Who is Louis, som har udgivet 2 EP'er og et album og spillet koncerter over hele landet. Her lærte Greta at gøre alt rundt om musikken selv (udgivelse, booking, PR). Det var også her at hendes fascination for synthesizere begyndte.

Hovedtemaet i Gretas sange kommer fra hendes fascination og tanker om livets og sine egne indre modsætninger, lys, mørke og alt derimellem. Hun fortæller selv at hendes musik er et nødvendigt output for alle de eksistentielle tanker der både bearbejder smerte og længsel men også for at skaber fiktive historier.

Hendes interesse for lyd og produktion kommer til udtryk i det lydunivers af drømmende synthpop hun har skabt i tæt samarbejde med Kari (Farao). Det tager udgangspunkt i Gretas egne ideer, men bærer også stor præg af Karis lydæstetik.

I oktober 2019 udgav hun sin debut EP, der samtidig er den første del af hendes album ‘Ardent Spring’. Det er produceret i samarbejde med den norske producer FARAO i Berlin.

●○●○●○●○●○●○●○●○●○

Søndage i Sydhavnen

’Søndage i Sydhavnen’ er en række søndagskoncerter hen over sommeren, hvor vi forener det nærværende og ærlige musikalske udtryk med det bedste, det grønne Sydhavn har at byde på; naturen, det simple samvær og det vildtvoksende kulørte.

Koncerterne foregår i vores populære dansepavillon, der oprindeligt tilhørte Skt. Hans Hospital, og som i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket, som stadig – 100 år efter de vanvittige dansede i den – danner de smukkeste rammer for dans, fordybelse og fælles oplevelser.

Sænk skuldrene, tag en tur i det grønne og få en fantastisk musikalsk oplevelse.

Event aflyst

Penny Police + GRETA ○●○ Søndage i Sydhavnen

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke