spring til hovedindhold

Pennywise (US) + The Movement

Pennywise (US) + The Movement

Fra DKK 230,00

Sted

Dato

01 jun 2024 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

I den evigt tumultagtige verden af punk rock musik kan New York City prale af Ramones, og Los Angeles præsenterer stolt Pennywise, det mest betydningsfulde hardcore-band, der opstod fra punkens anden bølge.

En banebrydende Hermosa Beach og punk rock-gruppe som i over 25 år har set medlemmer komme og gå, men deres ubønhørlige, in-your-face, middle finger in the air, anthem-chanting lyd har aldrig vaklet det mindste.

Pennywise's oprindelse kan spores tilbage til South Bay i 1988, hvor punk næppe kunne være mindre populært, og metal regerede. De fire originale medlemmer af Pennywise skabte straks deres egen stil - en flodbølge af californisk hardcore, melodisk surf punk og optimistiske hymner, der gik imod tidens søg-og-ødelæg-mentalitet.

Pennywise ville fortsætte med at opbygge en international følgeskare gennem uophørlige turnéer. Et band uden dikkedarer, bedst kendt for deres buldrende protest "Fuck Authority," den skærende sjæleundersøger "Alien" og deres hyldest til broderskab, "Bro Hymn," en selvbiografisk sang der ærer deres grundlæggende bassist, Jason Thirsk, efter hans tragiske død i 1996. Bandet har for nylig nydt deres største succes til dato med deres top 20 single, "The Western World," der dominerede på KROQ 106.7, L.A.'s nummer 1 moderne rockstation. Det bliver en kæmpe fest, når bandet spiller til juni i den grå hal på Christiania.

Døre: 19.00

Showstart: 20.00

Facebook event: https://fb.me/e/6X0Sua0pS

Arrangør

Lokation

Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1436 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder