spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Pepper Spray “The cool sound of the sixties”

Afholdt event

Pepper Spray “The cool sound of the sixties”

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

08 apr 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Så er der koncert med kvintetten Pepper Spray. Det sker i Kulturhuset No1, fredag den 8. april kl. 19.30.

Pepper Spray hylder de legendariske Pepper Adams/Donald Byrd plader fra 1960’erne.

Kvintetten består af Niels Oldin, Barytone Saxofon

Lars Søberg Andersen, Trompet
Mads Søndergaard, Klaver
Jakob Roland, Bas
Andreas Fryland, Trommer

Du har også mulighed for at tilkøbe tapas menu fra Brasserie Mosten - serveres fra kl. 18.00

Tapas ting anrettet i små glasskåle.
Fersk røget laks m/ agurkecreme

Indbagte rejer m/ sce. tatar & sprød persille

Hj. lavet hønsesalat m/ baconsmuld
Oksecarpaccio m/ Vesterhavsost & stegte capers
Hj. bagt brød.
Pr. cov. kr. 178.00

Om musikken

Niels Oldin, der bor i Tølløse, er en alsidig og farverig musiker, uddannet fra musikkonservatoriet i Den Haag, Holland, og siden ofte hørt såvel på københavnske jazzklubber som på festivaler over det ganske land. Han har bl.a. spillet med Bo Stief, Erling Kroner, Leonardo Pedersen og Ib Glindeman. Han behersker både alt- og tenorsaxen, men er mest udtryksfuld når han spiller på sin tunge barytonsax.

Den norske trompetist Lars Søberg Andersen har bosat sig i Danmark, hvor han bl.a. har medvirket i Tivolis Bigband og Niels Jørgen Steens Monday Night orkester.

De to blæsere bakkes fint op af den storspillende og humørfyldte Mads Søndergaard ved klaveret og de to solide rytmefolk Jakob Roland og Andreas Fryland på henholdsvis bas og trommer

Thorbjørn Sjøgren skriver om kvintetten:

"Jeg havde kun planlagt at blive til et enkelt sæt, en nylig lørdag eftermiddag i Jazzcup. Men efter den første times musik måtte jeg indse, at det ville være at snyde mig selv, hvis jeg ikke tog det hele med.”

“Kvintetten Pepper Spray var ikke bare gedigent veloplagt, men spillede også musik af en type, som med sine rødder i de sene halvtredseres opdaterede bebop-udtryk, ikke er specielt mærkværdig, men i kraft af hovedinspirationen fra barytonsaxofonisten Pepper Adams alligevel har en lidt anderledes drejning.”

“Kvintettens barytonspiller Niels Oldin havde et fint greb om inspirationen fra Adams uden på nogen måde at nærme sig det klonede, også han med en antydet knurren i det klanglige og en tiltalende livfuldhed i fraseringen(...)”

“En vel anvendt lørdag eftermiddag, bestemt. Og afgjort et genhør værd.”

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .