spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

PERFORMANCELITTERATUR #2: Gitte Broeng, Lasse Raagaard Jønsson og Jens Blendstrup

Afholdt event

PERFORMANCELITTERATUR #2: Gitte Broeng, Lasse Raagaard Jønsson og Jens Blendstrup

Fra Gratis

Sted

Dato

01 dec 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hen over efteråret og vinteren vil der på KUNSTHAL AARHUS blive præsenteret en række forfattere, der på forskellige måder eksperimenterer med og udvider mulighederne for, hvordan en digt- eller litteraturoplæsning kan se ud og lyde. Til det andet arrangement vil Gitte Broeng, Lasse Raagaard Jønsson og Jens Blendstrup, der hver især og på vidt forskellige måder har beskæftiget sig med tekstfremførelsens udtryk, fremføre deres tekster.

Gitte Broeng (f. 1973) debuterede med digtsamlingen Interiør i 2006 og var medredaktør af tidsskriftet Den Blå Port, 2008-12. Hendes arbejde bevæger sig i feltet mellem litteratur og billedkunst – ofte stedsspecifikt og med tidslige lag.

Lasse Raagaard Jønsson (f. 1994) debuterede i foråret 2021 med digtsamlingen snn ssnart der handler om sproget, når det går i stykker og bliver ødelagt og når det spindes om en følelse af stor, hjertelig omsorg. I digtene er det at stamme en væsentlig del af digtenes udtryk, lydligt såvel som skriftligt, ligesom digtsamlingen beskriver en tilstand af afasi.

Jens Blendstrup (f. 1968) debuterede med novellesamlingen Mennesker i en mistbænk i 1994. Som en væsentlig del af sin forfatterpraksis har han arbejdet med tekstens fremførelse, bl.a. i forbindelse med digterkollektivet Øverste Kirurgisk og oplæsningsarrangementer på The Lab, som ”litterær hypnotisør” i samarbejde med kritiker Lars Bukdahl og som forsanger i bandet Frodegruppen40.

NB. Der skal fremvises gyldigt coronapas til arrangementet. 

Arrangør

Kunsthal Aarhus er et af de ældste, mest anerkendte offentlige kunstinstitutioner i Danmark med fokus på samtidskunst.

Kunsthal Aarhus tilbyder en forskningsbaseret, deltagende, samarbejdende og tværfaglig platform for kunstneriske eksperimenter og kritisk engagement. Vi stræber efter at være en inkluderende, transparent, dynamisk og fleksibel institution, som støtter kulturdyrkelsen og værdsætter en mangeartet tilgang til kunst.

Åbningstider: 
Mandag: lukket

Tirsdag: 12–18

Onsdag: 12–18

Torsdag: 12–20

Fredag: 12–18

Lørdag: 11–17

Søndag: 11–17Kunsthal Aarhus is one of the eldest and most recognized public art institutions in Denmark dedicated to contemporary art and visual culture.

It provides a research based participatory, collaborative and transdisciplinary platform for artistic experimentation and critical engagement. Kunsthal Aarhus strives to be an inclusive, transparent, dynamic and flexible institution that fosters the culture of appreciation and values diversity of contributions.

Opening hours:

Monday: closed

Tuesday: 12–18

Wednesday: 12–18

Thursday: 12–20

Friday: 12–18

Saturday: 11–17

Sunday: 11–17   Lokation

   Kunsthal Aarhus Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

   FAQ

   • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

   • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

   • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .