eventet sluttede

Permanent hårfjerning - Gratis og personlig konsultation

Gratis

Sted

Flere tidsrum

22 januar 2020 - 20 maj 2020

Beskrivelse

Få en grundig, gratis og personlig konsultation før opstart af din permanente hårfjernings behandling. Hos Møller-Poulsen skal du føle dig 100% tryg ved behandlingen, så derfor starter alle vores laser behandlinger med en konsultation. Ring gerne hvis du har spørgsmål til behandlingen eller andet vedrørende din bookning Vi arbejder løbende på at forbedre de allerede gode resultater. Du kan læse mere på vores blog hvilken forbedringerne vi arbejder med i øjeblikket

Arrangør

Vi sætter en ære i at give dig ”den gode oplevelse”

Hos Møller Poulsen er vores vigtigste mission at give dig en god oplevelse. Vi gør derfor meget ud af, at du føler dig godt informeret og får svar på alle dine spørgsmål – før under og efter behandlingen.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele forløbet og det er faktisk også en af de ting vi får allermest ros for. De ydelser vi tilbyder, kan være relativt komplicerede, og endnu vigtigere – det er faktisk vores klienters egen krop, vi har med at gøre.

Det har vi meget stor respekt for. Det er derfor utroligt vigtigt for os, at du som kunde, føler dig 100% tryg ved, at vi som behandlere har 100% styr på det vi laver.

Lokation

baghuset 1.sal baghuset 1.sal, Store Kongensgade 1-3, 1264 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .