Pernille Aalund - Bønnens magt!

25 sep 2019 kl. 19:00 - 21:30

Ledøje Forsamlingshus ApS, Øbakkevej 6, 2765 Smørum

Kom til ’bønne’møde i Ledøje.

’Tro kan flytte bjerge’, siger et gammel ordsprog og der er en årsag til, at stort set alle religioner praktiserer bøn, og en forklaring på mange af de mirakler alle kulturer har kunnet beskrive gennem årtusinder.
Det virker!

Desværre har så mange af os glemt at folde hænderne og bede om det der er allermest væsentligt for os. Aktivere taknemmeligheden og fokusere målrettet på de betydningsfulde ting.

I dag understøtter videnskaben troens magt. Placebo eksperimenter viser menneskehjernens evne til at sætte en hel krop i beredskab, helbrede og forløse et menneske. Hvis bare vi tror tilstrækkeligt.

Jeg går ikke op i hvilken religion du tilhører eller om du på nogen måde ER religiøs. Måske tror du på moder jord, naturen, universet eller blot skæbnen? Måske er du bare spirituel og undersøgende.

Jeg beder hver dag. Jeg folder mine hænder og praktiserer bønnen som det mest væsentlige redskab i den lille indre kasse af hjælpemidler jeg drager nytte af.

Den 25.9. klokken 19:00 – 21:30 deler jeg ud af mine erfaringer; Jeg sætter fokus på bønnens magt med en introduktion til hvordan man kan bede, hvor naturligt det kan føles og hvor meget det kan give os, når vi oplever at alt håb lades ude. Hvor meget en hverdag kan lettes.