spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Pernille Bévort Trio feat. Morten Ankarfeldt og Espen Laub von Lillienskjold - Jazz

Afholdt event

Pernille Bévort Trio feat. Morten Ankarfeldt og Espen Laub von Lillienskjold - Jazz

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

29 sep 2020 kl. 20:00 - 21:45

Beskrivelse

Kære gæster
Pga. regeringens nye restriktioner i forhold til Covid skal serveringssteder lukke kl. 22 - foreløbigt frem til 1/10.

Det er desuden et krav, at I har ansigtsmaske på, når I ankommer, og når I bevæger jer rundt i lokalerne. Når I sidder ved jeres borde, må I godt tage dem af.

Jeg er udnævnt som Mama Covid Stringenza og har hele tiden overholdt SAMTLIGE regler! I bliver fx anvist pladser, så jeg 100% kan garantere for afstanden mellem jer.

Det betyder, at selve indgangsproceduren tager tid, så vær søde at komme i GOD tid, så vi undgår "propper".

I skal fortsat også selv være opmærksomme på at overholde en meters afstand til alle. Er I i risikogruppen, skal I holde jer 2 meter fra andre. Er I syge, må vi bede jer være ansvarlige og blive hjemme.

Vi beder jer spritte hænder af ved indgangsdøren og have jeres billetter klar på print eller telefon. Vi beder jer desuden spritte hænder, inden I køber i baren.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station og har gjort det hele tiden, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

https://www.youtube.com/watch?...

Saxofonisten Pernille Bévort præsenterer her sin egen trio - Bévort 3, med bassisten Morten Ankarfeldt og trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold. Hun er et kendt ansigt på den hjemlige jazzscene, hvor hun kan høres i adskillige ensembler fra trioer til Big Bands. Pernille er kendt for sit livlige og fantasifulde spil på særligt tenor- og sopransaxofon. 

Hun var mangeårigt medlem af basunisten Erling Kroners forskellige ensembler frem til hans alt for tidlige død. Hun var også i mere end 10 år fast medlem af Ernie Wilkins Almost Big Band.

Udover at være kapelmester i egne grupper kan hun ofte høres som ”side man” i diverse Big Bands, bl.a. Aarhus Jazz Orchestra, DR Big Band og The Orchestra. Som medvirkende i store ensembler har Pernille optrådt med bl.a. Nisse Landgren, Randy Brecker, John Scofield og Charlie Watts. De seneste par år har Pernille også spillet en del i Sverige med blandt andet Monday Night Big Band og med det Göteborg baserede Bohuslän Big Band. Sidstnævnte band var hun bl.a på turne med i okt. 2017 feat. den verdenskendte komponist og big band arrangør Maria Schneider i front. I foråret 2019 har hun også været på tur med Cæcilie Norbys nye projekt ”European Sisters in Jazz”. Hun spiller pt. også fast med i det 13 mand store ensemble Maluba Orchestra (ledet af Mazur, Lundin og Bai).

På et tidspunkt blev Pernille spurgt om, hvad det præcis er for en slags jazz, gruppen spiller, hvilket fik hende til at formulere følgende, selvom musik netop er andet og mere end ord:

”Det er præcis sådan en slags jazz, hvor en saxofonist, en bassist og en trommeslager spiller sammen på livet løs, hvor der improviseres og tages chancer. Det er præcis sådan en slags jazz hvor der swinges ”røven ud af bukserne”, nogle gange. Andre gange er det lyrisk, reflekteret og afdæmpet. Det er præcis sådan en slags jazz, hvor instrumenternes organiske klang står i centrum, og hvor øjeblikkets kommunikation fører til ting, der ikke nødvendigvis var minutiøst planlagt. 

Man kunne forveksle det med god historiefortælling og udtryk for livsglæde og vemod i skønsom blanding. Det er præcis sådan en slags jazz, der også udfordrer sin lytter i håbet om, at han/hun vil være åben og nysgerrig. God fornøjelse.”

Line up:

Pernille Bévort: saxofoner
Morten Ankarfeldt: bas
Espen Laub von Lillienskjold: trommer

(Foto: John Bendtsen)

Her kan man høre live-uddrag fra en af vores seneste koncerter:

Video fra Pakhuset i Nykøbing Sj. den 13. juli 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=iyljYpPtSJA

Playliste med uddrag fra vores koncert den 13. juli 2019 på Pakhuset i Nykøbing Sj: https://soundcloud.com/pernilleb-vort/sets/bevort-3-live-july-2019

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 18.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

Vi åbner kl. 17.00.

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter. 

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .