Log ind / Opret

Pernille Rosendahl i Bakkehusets have

30 aug 2017 kl. 19:30 - 21:30

Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg


Vi glæder os over at kunne invitere til sensommerkoncert med Pernille Rosendahl i Bakkehusets have.


Pernille Rosendahl er kendt fra Swan Lee og The Storm. Nu er Pernille Rosendahl gået solo, og udgav i april sit længe vente soloalbum Dark Bird.Koncerten er gratis, men tilmelding kræves. Se link, via Bakkehusets Facebook eller på Billetto.

Pernille Rosendahl har søgt veje hvor udfordringerne og forandringerne ligger som en vigtig del af
processen, og gør det til stadighed.

Efter nogle inspirerende koncerter henover sommeren, ikke mindst på Apple Flower
Festivalen, arbejder Pernille og hendes musikere nu på et udtryk,
der skal præsenteres i en håndfuld udvalgte byer i efteråret.

"At skabe musik er ikke bare et hurtigt fix, det tager tid at fremelske det bedste i et
nummer. Musik skal kunne noget, det skal ind og røre ved en nerve.
Derfor har jeg gjort op med den konventionelle koncertform, og går efter at være i
øjenhøjde med publikum, tage dem i hånden og overraske dem", fortæller Pernille
Rosendahl, der vil bryde numrene op, nye som gamle, fx enkelte fra Swan Lee og The
Storm-tiden, som vil få et helt nyt udtryk. Der vil blive tid og plads til at gå ind og
arbejde med stemningen i hvert nummer, så alt bliver varieret. Der søges ind til
musikkens kerne, hvor lytteren bogstaveligt talt tages med ind i selve processen, og
der planlægges i øjeblikket tiltag der vil matche de ambitioner.

"Det tiltaler det intuitive væsen i mig at gøre det her. Jeg går efter at bypasse det
kalkulerede. På de koncerter vi har været ude at spille i år,
har jeg oplevet en stærk lyst blandt folk til at høre andet end hits, men at få en tæt
oplevelse med den levende musik", fortæller Pernille videre.

Diskografi :
2001 "Enter" (Swan Lee)
2004 "Swan Lee" (Swan Lee)
2008 "Where The Storm Meets The Ground" (The Storm)
2009 "Black Luck" (The Storm)
2011 "Rebel Against Yourself" (The Storm)
2016 "Dark Bird

Tilmelding

UDSOLGT