Personlig storytelling i din virksomhed - Intro workshop for iværksættere

eventet sluttede

Personlig storytelling i din virksomhed - Intro workshop for iværksættere

Billetter fra DKK 350,00

Sted

Dato

15 jun 2017 kl. 13:00 - 16:30

Beskrivelse

Brug personlig storytelling i din forretning

Storytelling er blevet en vigtig del af al markedsføring og især din personlige branding som selvstændig. Men hvad vil det egentlig sige, hvordan finder man sine historier og ikke mindst hvordan bruger man dem i sin virksomhed?

Workshoppen fokuserer på de personlige historier, som er en del af din virksomheds DNA.

Formålet: At vise og lære dig som iværksætter, enten etableret, nystartet eller nysgerrig, hvordan du kan bruge personlig storytelling i din forretning til at forbedre kommunikation med kunder, ansatte, samarbejdspartnere mm. samt at hjælpe dig med at huske, hvad der er vigtigt for dig.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, du kan dele med dine følgere på sociale medier, dine investorer, dine venner og dit netværk. Du har en idé om, hvordan du fremover kan bruge personlig storytelling i din virksomhed.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper. Du må gerne inden workshoppen have overvejet, hvorfor du har valgt at starte dit firma.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.

Læs mere om U-story her.

Facebook

Instagram

Lokation

Brodøsens værksted, TBA , 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .