Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Perturbator + HEALTH + Author & Punisher

Afholdt event

Perturbator + HEALTH + Author & Punisher

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

04 nov 2022 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Synthwave-mesteren Perturbator leder an i en aften, hvor tre musikere på hver deres måde skubber grænserne for, hvordan clashet mellem organisk og elektronisk musik skal lyde. Foruden Perturbator spiller amerikanske HEALTH, der præsterer et unikt opkog af noise rock og electro, og en-mands-industrial-hæren Author & Punisher.

Perturbator

Den fransk elektroniske producer James Kent er manden bag Perturbators dybe, kraftfulde og unikke synth-inspirerede musik, der emmer af en kaotisk 80'er-dystopisk fremtid. Siden 2011 har Perturbator skubbet grænserne for sin musik, både på og uden for scenen og han har spillet utallige store festivaller som Hellfest, Download, Psycho Las Vegas og mange flere. Perturbator har også samarbejdet med Cult of Luna, HEALTH og den elektroniske musiks svar på paven, Jean-Michel Jarre. I 2020 har James Kent brugt sin tid på at skrive nyt materiale, som udkommer i 2021.

HEALTH
HEALTH har efterhånden en del år på bagen efter dannelsen tilbage i 2006 og har siden da på utrættelig vis vist, hvordan noise rock og elektronisk musik klæder hinanden. HEALTH debuterede i 2007 og udgav efterfølgende de to vilde remix-album DISCO (2008) og DISCO2 (2010). Der seneste fuldlængde plade er Death Magic fra 2015 holder de stadig noise-fanen helt højt mens, der stadig er plads til afstikkere ind i discoficeret territorie.

Author & Punisher
Author & Punisher skaber cutting-edge industrial metal with organiske, hjemmelavede maskiner, som han bygger fra bunden og bruger til at manipulere synthesizere og andre instrumenter. Author & Punisher spillede i en forrygende og foruroligende tung koncert som opvarmning for Godflesh i Pumpehuset i 2018.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .