Pest Fest

Studiestræde 52, 1554 København
11 dec 2021 kl. 16:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 333,00
Billetter DKK 333,00

En af de primære kræfter i den danske black metal-motor, Ole Luk, inviterer sammen med Doomed Scandinavia og Pumpehuset til Pest Fest - en mørk decemberfest med et stærkt internationalt lineup, hvor svenske Nifelheim står øverst på plakaten.

Ole Luk fortæller, at målet har været at lave en black metal-festival, som han selv godt gad komme til. Derfor afspejler Pest Fests lineup i høj grad Oles egen smag indenfor den mørkere gren af metalgenren. I tæt samarbejde med Doomed Scandinavia er det således lykkedes at hive den infernalske thrash/black bastard Nifelheim til landet i stærkt følgeskab af Skaur fra Nordnorge, Totenwache fra Tyskland, Svartmalm fra Færøerne samt et debutshow med danske Heltekvad. Desuden bliver aftenen fyldt med talrige dæmoniske happenings og effekter, såsom suspension-show fra performance art-gruppen Uprising of Inanna, merch, plader og kunstudstillinger. 

Lineup: Nifelheim + Skaur + Totenwache + Svartmalm + Heltekvad 

Pris: 333 + gebyr

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke