spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Pest Fest

Afholdt event

Pest Fest

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

02 dec 2023 kl. 18:00 - 03 dec 2023 kl. 02:00

Beskrivelse

En af de primære kræfter i den danske black metal-motor, Ole Luk, inviterer sammen med Doomed Scandinavia og Pumpehuset til Pest Fest – en mørk decemberfest med et stærkt internationalt lineup. 

Fuldt lineup:

Koldbrann
Kompromisløse Koldbrann har ulmet i den norske black metal-undergrund siden 2001 med obskure og unikke riffs - riffs der er fuldstændig renset for alle musikalske tendenser og tidslige plager - og frontmand Mannevonds karakteristiske, striske vokal. I 2003 udgav bandet deres kolde og rå debut "Nekrotisk Inkvisition" og har siden kun udgivet to albums, men er i 2023 tilbage med nyt materiale, som de rammer Pest Fest med.

Sunken
Der er suveræn dansk black metal fra Sunken, som ikke har spillet i København siden 2022. De er netop vendt hjem fra deres Europa-tour og står skarpere end nogensinde. Sunken erstatter Shrug, der desværre ikke kunne spille alligevel.

Hild
Det voldsomme svenske metal act HILD er en lind strøm af ren urkraft og nordisk arv, som verden over er kendt for deres fuldstændig smadrende live optrædener!

Les Chants de Nihil
Siden 2007 har franske Les Chants de Nihil været et black metal-projekt, der arbejder med melankolske og introperspektive idéer. Melodiske toner, alsidige rytmer og kraftfulde sangtekster venter forude!

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .