Log ind / Opret

Peter Jakob Kühn på Restaurant Substans

25 maj 2017 kl. 19:00 - 22:00

Restaurant Substans, Frederiksgade 74, 8000 Aarhus


Winemakers Dinner

Snacks

Sprød malt, krabbe, fløde og blomkål
2015 Lenchen Riesling Kabinett · Oestrich ~ Rheingau · Biodynamisch

Torsk, caviar gulerød og hasselnød
2
015 Quarzit Riesling · Oestrich ~ Rheingau · Biodynamisch


Vores brød, ølandshvede, grillet grønt og smør
2015 Klosterberg Riesling · VDP Erste Lage · Oestrich ~ Rheingau · Biodynamisch


Kartoffel, morkel, smør og løvstikke
2013 Landgeflecht Riesling · PKJ Unikat · Hallgarten ~ Rheingau · Biodynamisch


Grillet øko-gris, hvid asparges, salat og sennep
2015 Frühenberg Spätburgunder · Hallgarten ~ Rheingau · Biodynamisch


Friskost, rabarber, kamille og gran
Agurk, dild, fløde og havesyre
2012 Sankt Nikolaus Riesling Auslese · Grosse Lage · Oestrich ~ Rheingau · Biodynamisch


The · Kaffe


Under middagen vil vinene blive præsenteret af Angela & Peter Jakob Kühn

Billet

Salg lukket